Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.12.2018. u 10:27

Reporteri javljaju da se u Francuskoj ruše teniski kampovi, u dalekoj Kini Komunistička partija naložila da se poravnaju nogometni stadioni, Nijemci probušili sve veslačke čamce, Talijani masovno vade čepove iz vaterpolo bazena

SUBOTA, 24.11.

Nema kraja hrvatskom dobročinstvu. Naši tenisači pustili Francuzima. Nisu mogli gledati suze djece u publici, nakon što su poveli 2:0. ne brinite, sutra igraju Marin i Kolinda, sve će biti u redu. Dok se tenisači bore u Parizu, Ivan Vrdoljak se bori za istospolne parove, koji ne mogu usvajati djecu. Kako su u njegovoj stranci ostali samo Štromar i on, ljudi postavljaju pitanja... Uglavnom, bačena je još jedna ideološka kost, pa ćemo i nju zagristi idućih par dana.

NEDJELJA, 25.11.

Hrvatska osvojila Davis cup. Nacija se klanja Marinu, Borni Mati, Ivanu i Kolindi! Nakon prve dvije pobjede, naši su iz pristojnosti malo pustili francuskom paru, ali onda je sve došlo na svoje. Kao što smo i najavili, Marin i Kolinda su odigrali besprijekorno. Dugo će se prepričavati hrvatski manevar, kada se, uoči same završnice, Kolinda blago povukla prema sredini gledališta i ušla u kadar svjetskih televizija. Nakon toga, Marinova se ruka smirila i Hrvatska je na krovu svijeta!

PONEDJELJAK, 26.11.

Dramatične vijesti sa sportskih terena širom svijeta! Reporteri javljaju da se u Francuskoj ruše teniski kampovi, u dalekoj Kini Komunistička partija naložila da se poravnaju nogometni stadioni, Nijemci probušili sve veslačke čamce, Talijani masovno vade čepove iz vaterpolo bazena. Diljem svijeta uništavaju se i atletski stadioni. Izgleda da su nas otkrili! Svi žele kopirati Hrvatsku, koja vrhunske sportske uspjehe postiže bez sportske infrastrukture! Svi na ledinu!

UTORAK, 27.11.

Preporoditelj Zagrebačkog sveučilišta, omiljeni rektor Damir Boras, nakon što je oduševio akademsku elitu dodjeljivanjem počasnog doktorata političkom vizionaru Draganu Čoviću, izgleda da ide dalje u u procesu počasne doktorizacije zapadne Hercegovine. Mama Blagica, već navodno sprema gozbu u Poganoj Vlaki, jer se pročulo da će i njen Milan od Borasa dobiti počasni doktorat. Bože dragi, kao da je jučer krenuo u Zagreb studirati ONO i DSZ, a danas... Vrijeme baš leti.

SRIJEDA, 28.11.

Počasni doktor Milan, ne miruje! Nije navikao. Jednostavno ne može izdržati da nešto ne radi za dobrobit naroda. Zatražio je, skupa sa svojih 11 prvotimaca iz Sabora, da se svoj djeci u Hrvatskoj podijele besplatni udžbenici. Vlada je oduševljena. Pa kako se toga nitko nije sjetio! Milaniste u Saboru još do jučer nitko nije slušao, ali evo, otkad su se počeli gomilati, prijedlozi su im sve pametniji.

ČETVRTAK, 29.11.

Svijet je okrenut prema Krimu i Hrvatskom Saboru. Rusi i Ukrajinci, za sada, ne pucaju, ali se u Hrvatskom Saboru, puca na veliko. Crvene horde predvođene komesarom Berom, napale su noćas posadu crne vojnice, ali se general Glasnović uspio obraniti. Domobranske postrojbe generala Plenkija, drže se po strani. Žrtava ima s obje strane, a reporteri s terena javljaju da se ratu ne nazire kraj. U zadnjih par godina, od ratnih sukoba, pobjegle su stotine tisuća Hrvata.

PETAK, 30.11.

Vrijeme je čuda! Zamislite da vam je netko prije par dana rekao da će sindikati odustati od prosvjeda, jer im je Plenki bacio mrvice pod stol ili da ćete jednog dana živjeti u tolikom blagostanju da će minimalna plaća iznositi... Hm, možda je bolje da ne napišemo iznos minimalne plaće u Hrvatskoj. Kada bi to čuli milijuni gladnih migranata, tko bi nas obranio... Poslat ćemo sms našima u dijasporu, pa će se odmah vratiti. Problem je što su Vargu zatvorili. Tko će slati sms-ove?

>> Kronologija afere lažnih SMS-ova

Komentara 2

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
17:47 01.12.2018.

Hahaha...šalu na stranu, ali na Zapadu se stvarno svi čude kako jedna ovako mala zemlja sa tek nekoliko milijuna stanovnika može imati toliko uspjeha u sportu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije