Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
53 21°C
  • PeroPero:

    Drago mi je što netko konačno obavlja svoj posao , a to je istinito izvještavanje o sporazumima i konvencijama. Ako zapadnoj (industrijski razvijenijoj ) Europi nedostaje radne snage predlažem da umjesto uvoza jeftinih nesretnika iz vaneuropskih država prebace svoje industrijske ... prikaži još!e pogone u istočni dio Europe, na taj način će se potaknuti ravnomjerni razvoj manje razvijenih država, povećati natalitet , poboljšati edukacija i jačati Europski duh ! Zar to nismo potpisali kada smo pristupali EU !? A ovakav sporazum se ne smije nikada potpisati , to je put u propast i još jedna laž koja dovodi do urušavanja pravičnog i pravednog društva. Istina oslobađa !

  • stefj:

    He, he, vidim da se dijelovi kompakta vezani za medije i društvene mreže već provode. Pa tako imamo dežurne komentatore koji odmah na svaki tekst reagiraju u skladu s Plenkovićevim preferencijama... A Nino je dobro istaknuo opasnosti kompakta, koji je ... prikaži još! sada neformalni dokument, no već se slijedeće godine planira rezolucija UN-a, da bi se kasnije to prenijelo kao obaveza na države... Čak nije niti problem da se sada to sve legalizira, veći problem je što se de facto nameće i legalizira cenzura medija kojom se sve to žali pratiti... Kompakt će dati legalna sredstva razvijenim državama da lakše dođu do jeftine radne snage, a obavezati će one slabije države da prihvate nepodobne otpatke. Pri tome će tok novca prebaciti na humanitarne organizacije i birokratske strukture...

  • verica2:

    Hvala g. Raspudiću što nam je objasnio o čemu se zapravo radi. Svima , naime, dokument nije dostupan, a i da se prevede bilo bi ga teško razumjeti. Ne zato što bi ljudi bili ograničeni, nego zbog toga što je ... prikaži još!je i napisan s namjerom da ih prevede žedne preko vode.

Još iz rubrike Premium

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na riječkom Korzu se
15
ZVONIMIR DESPOT

Za radikalan zaokret, Plenković mora doslovce rušiti dosadašnji HDZ

DENIS DERK

Pojeo vuk magare. Tko je tu vuk? Dobro znamo tko je ispao magare

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru HDZ-a
Goran Gerovac

Zašto, unatoč svemu, ovdje HDZ uvijek pobjeđuje na izborima? Zato što se u Hrvatskoj jedino oni bave politikom