Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
5 1°C
 • stefj:

  Malo su to pobrkani lončići... U skoro niti jednoj EU državi izbori se ne mogu dobiti na osnovu zavisti i jala, nema onih kod nas toliko prisutnih - on ima ovo, on ima ono, to mu treba oduzeti... Kod njih ... prikaži još! je jedan od najvećih grijeha neplaćanje poreza i ako se nekome nađe nešto na što nije platio porez, e to je onda dovoljno za rušenje. Ili ako se sazna npr. da je guvernantu plaćao u kešu, to je dovoljno... Malo je ipak drugačije sve to posloženo i uspjeh se cijeni, a ne osuđuje kao kod nas... Drugi par rukava je to što kod nas porezna djeluje još uvijek na komunističkim principima gdje treba kazniti onoga koji radi i zarađuje, naročito treba kazniti uspjeh - što veći to je i kazna veća. Umjesto da prati rashode pojedinaca, te vidi kada netko troši više nego što mu prihodi dozvoljavaju, te na osnovu toga pronalazi utajivaće poreza...

 • Avatar procroatia
  procroatia:

  Hajka i razina javnog linča koja se medijski provodila nad gospođom Šuica u Hrvatskoj prije saslušanja i samo saslušanje jasno su nam pokazali razlike između dosta primitivnog balkanizma, željom za nanošenjem neopravdane političke i osobne štete, želje za osvetom, pokretanje ... prikaži još! manipulacije javnošću. Saslušanje je pak bilo civilizirano i demokratski. Saslušanje je završeno. Dostojanstve i sukladno civilizacijskim normama.

 • Leonarda_Bacelic:

  Ne razumijem zašto Gongovci nisu se iskazali sa ovim bljugotinama za vrijeme izbora u HR za europski parlament. Prestrašno, koji linč i zulum i svoju sramotu pokazali. Svakom domoljubu je ponos da takvo jedno mjesto dobije predstavnik iz svoje Domovine. ... prikaži još!. Gongovci pokazali ste svoje pravo lice. Još Povjerenika za informiranje educirajte da je Uredba o zaštiti osobnih podataka podložna njegovom "eksluzivnom i ekstezivnom pravu" i taman da se ugasi portfelj Povjerenika za informiranje i sve fuzira u Agenciju za zaštitu osobnih podataka kako je to uređeno u većini zemalja EU.

Još iz rubrike Premium

Ilustracija
6
Milan Ivkošić

U općem siromaštvu što ga vlast produbljuje i štrajk je apsurdan

Ilustracija
Nino Raspudić

Jesmo li stvarno najgluplji

112
Boro Nogalo
ROMANA KOVAČEVIĆ

Nogala su ignorirali dok je gurao projekt, a sad mu ga otimaju

5