Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
30 12°C
 • Avatar krcedolac
  krcedolac:

  Jugoslavija nije bila Jasenovac pa da sliku o njoj treba retuširati...bila je socijalno osviještena zemlja prije svega,u kojoj su se bar djeca rađala za razliku od slobodne i demokratske Hrvatske u kojoj jedino politička mafija i lopovi dobro žive.

 • djakputnik:

  Kaže veleštovani intelektualac, ali Despot: "Od 108 najreprezentativnijih proizvoda koje je zemlja izvozila cijene 78 proizvoda bile su veće na domaćem nego na svjetskom tržištu". No, pitam ga koji je hrvatski proizvod danas toliko jeftiniji da može konkurirati na svjetskom ... prikaži još! tržištu? Zašto je u Hrvatskoj bilo kakva proizvodnja neisplativa, počev od poljoprivrede, pa na dalje?

 • kažemja:

  Samo jedno ću reći, koliko se sjećam a dobro se sjećam jer imam 50 i nešto godina za vrijeme Juge nije se kopalo po kontejnerima a danas su praktički redovi ispred njih. Još nešto , radnik je bio ZAŠTIĆEN i ... prikaži još! nije bilo izrabljivanja kao danas . A zanimljivo je da se i u takvoj komunističkoj državi više poštivala nedjelja jer nije radio nitko osim onih koji su to baš morali (bolnice , policija , vatrogasci) . Daleko od toga da žalim za tom propalom državom ali sve što sam napisao su činjenice koje nitko ne može oboriti. Svidjelo se to nekome ili ne.

Još iz rubrike Premium

Ante Gotovina
55
DAVOR IVANKOVIĆ

Gotovinina slavna ‘rat je gotov, okrenimo se budućnosti’ imala je više šanse 2012. nego danas

Poplava u Veneciji
Silvije Tomašević

Hoćemo li dočekati svijet iz 
filma ‘Waterworld’?

Kućice na trgu bana Josipa Jelačića
HRVOJE HORVAT

Kako je gospodin gradonačelnik s kućicama na Trgu od nas napravio Dudeke

51