Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
95 11°C
 • Avatar krcedolac
  krcedolac:

  Jugoslavija nije bila Jasenovac pa da sliku o njoj treba retuširati...bila je socijalno osviještena zemlja prije svega,u kojoj su se bar djeca rađala za razliku od slobodne i demokratske Hrvatske u kojoj jedino politička mafija i lopovi dobro žive.

 • djakputnik:

  Kaže veleštovani intelektualac, ali Despot: "Od 108 najreprezentativnijih proizvoda koje je zemlja izvozila cijene 78 proizvoda bile su veće na domaćem nego na svjetskom tržištu". No, pitam ga koji je hrvatski proizvod danas toliko jeftiniji da može konkurirati na svjetskom ... prikaži još! tržištu? Zašto je u Hrvatskoj bilo kakva proizvodnja neisplativa, počev od poljoprivrede, pa na dalje?

 • kažemja:

  Samo jedno ću reći, koliko se sjećam a dobro se sjećam jer imam 50 i nešto godina za vrijeme Juge nije se kopalo po kontejnerima a danas su praktički redovi ispred njih. Još nešto , radnik je bio ZAŠTIĆEN i ... prikaži još! nije bilo izrabljivanja kao danas . A zanimljivo je da se i u takvoj komunističkoj državi više poštivala nedjelja jer nije radio nitko osim onih koji su to baš morali (bolnice , policija , vatrogasci) . Daleko od toga da žalim za tom propalom državom ali sve što sam napisao su činjenice koje nitko ne može oboriti. Svidjelo se to nekome ili ne.

Još iz rubrike Premium

Ilustracija
26
Milan Ivkošić

Paradoks ljevice u slučaju karnevala u Imotskom

žilet žica
JOSIP BOHUTINSKI

Može li slovenska žilet žica zaustaviti koronavirus?

3
Koronavirus
NINO RASPUDIĆ

Trenutak samospoznaje – koronavirus prvi put među Hrvatima

21