Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
5 1°C
 • glištun:

  Koliko je molitava izgovoreno da bolesnih i sirotinje više ne bi trebalo biti a hrvatski političari najpošteniji na svijetu....toliko o efikasnosti molitve.

 • Avatar Pancevac
  Pancevac:

  Naravno, klekni i moli,ali ne izgravirane slike,izrezbatene figure, razne statue. Klekni i moli Boga Koji kaze "Srecan je onaj ko nevidi a veruje" obe crkve pravoslavna i katolicka su pune ikona i figura kojima se ljudi klanjaju....Biblija kaze imaju oci ... prikaži još! a ne vide imaju usi a necuju.....ne gradite idole na zemlji. Je li bi se neki Hrvat uvredio kada bi ga oslivio "Zdravo ljubljeni brate u Hristu".....jel nekada to pravoslavna crkva propoveda? Dapace, ili katolicka? Naravno da ne,huskaju narode sa obe strane. Ne osvrcu se na zivo sveto Pismo,da ne govorim o luksuznim rabotama.

 • trade_mark:

  Može reći ZDS je zločinački pozdrav, a ako se njime služiš onda si i sam zločinac i nije ti mjesto u crkvi. Može reći da je glasovanje osobna stvsr i ne pozivsti ljude da glasuju za zločinačku organizaciju. Može javno ... prikaži još! prozbmvati kriminalce i osuditi ih, umjesto da im se dodvorava... eto, s vrha pameti sam se smislio ovih tri stvari.

Još iz rubrike Premium

Ilustracija
6
Milan Ivkošić

U općem siromaštvu što ga vlast produbljuje i štrajk je apsurdan

Ilustracija
Nino Raspudić

Jesmo li stvarno najgluplji

112
Boro Nogalo
ROMANA KOVAČEVIĆ

Nogala su ignorirali dok je gurao projekt, a sad mu ga otimaju

5