Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 -5°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • zakrapina:

    SDP izgubio u Zagrebu i to jako teško. U koaliciji s 5 strnaka su dobilo 20%, međutim pravi potop sdp je imao u gradskim četvrtima i mjesnim odborima, sdp je izgubio preko 300 i više mjesta. To je za sdp ... prikaži još! članove težak udarac, pogotovo jer se sredstva iz ZG proračuna decentraliziraju. To će sigurno uništiti sdp-ovu gradsku infrastrukturu na terenu koja upravo ovisi o rezultatima u gradskim i mjesnim odborima. HDZ iako je imao loš rezultat za gradonačelnika u Zagrebu, pregazio je sdp kada se gledaju gradske četvrti. HDZ je pobijedio u gradskim četvrtima u centru, što je do nedavno bilo nezamislivo. HDZ s strankom 365 MB ima većinu u svim Zagrebačkim gradskim četvrtima te mjesnim odborima. Plenković da nije napravio glupost s Prgometom, odnosno da je podržao Esih i u gradskoj skupštini bi imali 20 posto odnosno više nego sdp i sateliti zajedno.

  • senkop:

    SDP je od HDZ-a izgubio Beli Manastir, i to je jedan od rijetkih gubitaka gradova. Realno će izgubiti i Daruvar, a ne smiješi mu se ni zadržavanje Makarske i Hvara. SDP je u gradovima potopljen.

  • Deleted user:

    Partija od 1989. polako nestaje. Ne doduše onako brzo kako smo očekivali i kako je bio slučaj u DDR-u, ali ipak nestaje. Biološki. A u posljednje vrijeme ju nagriza ekstremna militantna ljevica.

Još iz rubrike Premium

Volonteri i dalje kuhaju u Petrinji, a obroke isporučuje i Pleter
3
BRANIMIR POFUK

Na Baniji se dogodila utopija o tome što se događa među ljudima kada nestane država

CDU party elects its new leader in Berlin
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

Unutarstranački izbori: U CDU je pobijedila Merkeličina snaga mirnoće

3
Brexit
LJUBO JURČIĆ

Brexit je dokaz – ključni faktor za proces ujedinjavanja EU veće je uvažavanje različitosti kultura i identiteta različitih naroda

3