1 8°C
  • komar64:

    Ma u ovakvoj, nakaradnoj zemlji sve je moguće.

  • prajdali100:

    Eeeeee g.Pavkoviću ali mi zato imamo Plenkovića i Jandrokovića čiji će prioritet biti " guranje" Srbije i BiH prema EU !!! To valjda za nagradu.Na sljedećim izborima ove izdajnike Hrvatskih nacionalnih interesa treba pomesti...Oni su veliko zlo.

  • senior:

    U BH do 70 godina prošlog stoljeća stanovnici su se zakonski morali izjašnjavati kao hrvati, srbi ili muslimani. Iskoristimo to i pod hitno ponudimo bošnjac koji su izjašnjavali hrvatima hrvatsko državljanstvo, ili alternativno dvojno državljanstvo. Tim ćemo Izetbegovići i njrgovim ... prikaži još!vim staviti ljuti feferon u stražnjicu. Držimo se srpske poslovice " svaki srbin je mio ma koje vjere bio". Nemojmo sami od sebe tjerati dio hrvatskog korpusa koji nam je pod nosom. Time ćemo i bh hrvatima pomoći. Tuđman je o tome razmišljao ali ga je na našu žalost u tome spriječio Gojko Šušak . Svaki hrvat je mio ma gdje i koje vjere bio.

Još iz rubrike Premium

Papa Franjo ljubio stopala vođama Južnog Sudana
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

Bog nam sudi ljubeći nas. i zato Franjo ne osuđuje

Dalija Orešković
Intervju: Dalija Orešković

'Ustašizacija države nije puzajuća, već otvorena, i tome treba stati na kraj'

262
Pope Benedict XV prays during a mass held at Zagreb hippodrome on the second and final day of his pastoral visit to the country, Croatia, 5 June 2011. Foto: Michael Kappeler/DPA/PIXSELL
BORIS BECK

Društvo u kojem je Bog umro gubi ljudskost jer je izgubilo smisao

11