94 13°C

VIP izdvaja za Vas

 • Avangard:

  Slovenci su ušli u EU u svojim postoječim granicama pa su korupcijom htjeli komad Hrvatske, e pa nemože ni SADA KAO I NIKADA

 • Avatar crodoc
  crodoc:

  Hrvatska je najljepša zemlja na ovim prostorima i svi žele otkinuti od nje. Srbe smo izcipelirali, Bošnjaci se nebitni i preslabi, Crnogorci imaju dovoljno grizodušja za to što su nam napravili 90-tih pa šute i korektni su, a Slovence smo ... prikaži još!o naguzili tajnim snimkama, a i oni nam ne mogu ništa. Sve ostalo je kmečanje za unutarnje potrebe šarene koalicije u Sloveniji.

 • mikrogrizzly:

  Najviše neugodna spoznaja za SLO (izjavio Janša, da ne bi bilo da je moj stav) jest što arbitraža u konačnici nepovoljna za njih jer su izgubili na cca 70 % kopnenog razgraničenja, a na moru nisu dobili ništa posebno - ... prikaži još! gledano njihovim "velikim očima" iz vremena prije toga... Tako da bi RH komotno mogla pristati na takvu arbitražu jer je winner duž kopnene granice, a mora ionako imamo napretek. Međutim, ne smijemo iz načelnih razloga, moralno etički, pristati na tu i takvu arbitražu - ni pod kojim uvjetima jer je izvedena baš kao što je pijani Rupel tamo negdje u zimu 2007. pričao po party terevenkama u Ljubljani (arbitre bomo napili, najedli in €€€€€€€ - šelo potem bodo Hrvati ugotovili kje bo potekala meja), I tako i bi - in whiskey veritas Rupel je bio točan prognozer. Sad nek se dave u vlastitim ..,. ne smijem napisati!

Još iz rubrike Premium

Veljko Miljević
11
Veljko Miljević:

'Javnost će biti u šoku jer će morati poništiti neke uskočke procese, pa i protiv Mamića!'

Prosvjed
Silvije Tomašević

Reforme se ne provode zbog interesa lobija i manije uhljebljivanja

IGOR RUDAN

Znanstvenik koji je trideset godina ‘sramotio’ svoj istraživački institut

3