1 10°C
 • samoborka:

  Sezona -rekordna?? L A Ž E T E !!!! Plaže su bile praznije nego ikada, apartmani takodjer! Na autocestama nigdje gužve! Znam gomilu ljudi s obale koji to potvrdjuju,a i sama sam se osobno uvjerila prolazeći nekoliko puta u srpnju ... prikaži još!u i kolovozu nikad praznijom Opatijom!

 • Avatar Vukomerec
  Vukomerec:

  Velikog slavlja nema u medijima, jer su mediji antihrvatski. Prozirni su i vidi se kad vode kampanju protiv turizma, kada protiv zdravstva i kada protiv školstva. Ali, unatoč njima Hrvatska raste i napreduje.

 • Lloyd:

  Kako sam ja vidio, ove godine je bilo puno manje turista nego lani, medjutim bilo je Poljaka, Rusa, Ukrajinaca kao i Srba posebno, ali je bilo puno manje Skandinavaca, Njemaca i Austrijanaca. Sto se moze reci, odmoriste Isrtocne Europe ili ... prikaži još! Varsavskog pakta. E sad je li to mozda dijaspora prijasnjih godina bila, pa je ove godine nije bilo, ne znam, samo Njemce se moglo na prste izbrojati. Naravno kilo zelenog grozdja 40 kn = 5,63 eura na trznici u Vodicama, onog sto raste i u Dalmaciji, dok mu na zapadu cijena nije za kilo ni 1 euro, to je sramotno.

Još iz rubrike Premium

Prosvjed Pravda za djevojčice u Zagrebu
12
Milena Zajović

Sumnjom u žrtvu silovanja jačamo predrasude

Jelena Veljača
Marinko Jurasić

Hoćemo li pritvor koristiti i za klince kad to traži “božica pravde” Jelena Veljača?

79
Europska unija
Jozo Pavković

Zašto Zapad napušta Balkan

8