Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
50 10°C
 • alf:

  Zanima me koliko je obisao svijeta ovaj novinar koji je napisao ovu reportazu? U Rusiji je sve divno vjerujte, to odmah uocite cim se susretnete s prvim sluzbenikom pri izlasku. LJudi koji neznaju sto je osmjeh, ljubaznost i slicno. Ipak ... prikaži još!k znaju kako se provodi teror na onima ispod njih, to specijalno vole pokazati pred gostima. Dali se tu radilo u muzeju, granicnom prijelazu ili bilo gdje. Trolejbusi u St Petersburgu su zahrdjali kao da su bili u slanoj vodi godinama, trava izmedju onih komunistickih stambenih zgrada se nekosi cesto. Jedna stvar koju imaju je lijepo ocuvane muzeje i stare zgrade koje su od znacaja. Ruski narod je i sada uplasen i izbjegava bilo kakav razgovor jednako kao i u vrijeme komunista.

 • Avatar navijač
  navijač:

  A kad su to u Rusiji bile godine izobilja? Kojeg god rusa da sam upoznao , svaki je tražio da jede meso. Valjda tamo nemaju.Običan narod je tamo teška sirotinja.

 • MarinaU:

  In Russia there is no starvation. In Russia there are poor, but not more than you have! I read the article and smile! You judge the financial status of the Russians, because a prostitute gave you a discount! Why don't ... prikaži još! you write that on the roads goes a lot of expensive cars, people go to theaters, cinemas, restaurants and museums, a lot of smiling people dressed in nice clothes? Why do you not write it?

Još iz rubrike Premium

Kruzer Diamond Princess
ivana rimac lesički

Koronavirus - Hrvatska se pripremila, ne smije se širiti panika

Zoran Milanović
'PRAVI' I 'KRIVI' HRVATI

Kako danas mjeriti domoljublje ako ne uspješnim radom za Hrvatsku?

Zoran Milanović
'SVI PREDSJEDNIKOVI LJUDI'

Kako je predsjednik Milanović postao homofob?

4