Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.03.2018. u 07:43

Ulaznice za Walshov nedjeljni nastup prodaju se po cijeni od doista paprenih 965, 1725 i 4218 kuna. Te su cijene vjerojatno rekordne u višedesetljetnoj bogatoj povijesti Lisinskoga, ali i ne sam njega, barem što se Hrvatske tiče.

Višesatni seminar nazvan “Promijenite svoje emocije prije nego one promijene vas” poznatog američkog autora duhovne literature Nealea Donalda Walscha koji će se 25. ožujka održati u dvorani Vatroslava Lisinskog vjerojatno će ući u anale ove najpoznatije hrvatske koncertne dvorane i to, ako po ničemu drugome, a onda po cijeni ulaznica.

Naime, ulaznice za Walshov nedjeljni nastup prodaju se po cijeni od doista paprenih 965, 1725 i 4218 kuna. Te su cijene vjerojatno rekordne u višedesetljetnoj bogatoj povijesti Lisinskoga, ali i ne sam njega, barem što se Hrvatske tiče. Cijena od 965 kuna odnosi se na standardne ulaznice koje omogućavaju boravak u dvorani i slušanje seminara koji počinje u podne, a uz jednoipolsatnu stanku za ručak, te dvije polusatne stanke za kavu, završava u 20.30 sati. Cijena od 1725 kuna odnosi se na sjedala u prednjem dijelu dvorane, njihovi će kupci za tu cijeni dobiti i knjigu “Kad se sve mijenja, promijeni sve”, change everything”, imat će pristup Walschovom online seminaru sve do 18. travnja ove godine, a dobiti će i poklon paket sponzora.

A tko za Walshov seminar u hrvatskom hramu glazbe plati 4218 kuna, sjedit će na VIP sjedalima u dvorani koja će biti najbliža autoru, također će dobiti na poklon knjigu “Kad se sve mijenja, promijeni sve”, isto će imati pristup Walschovom online seminaru do 18. travnja ove godine, ali će dobiti i mogućnost ručanja s autorom i priliku za postavljanje pitanja tijekom ručka, slikat će se s gostom iz Amerike čije su knjige prevedene na trideset i sedam jezika, te će dobiti bogati poklon paket od sponzora ovog za Hrvatsku ne baš uobičajenog gostovanja.

Nakon Zagreba u kojem će Walsch boraviti nekoliko dana, te će se sa svojim štovateljima susretati i u hotelu Antunović, ali i u City Plazi Zagreb, američki autor popularne duhovne literature odlazi u Beograd gdje će susrete s publikom imati u tamošnjoj Štark Areni. Prije trinaest godina Walsch je gostovao u Sloveniji i tada su njegovi obožavatelji iz Hrvatske odlazili u susjednu zemlju. A ovog će puta ljubitelji Walscha iz Slovenije dolaziti u Hrvatsku. Walsch je u svijetu najpoznatiji po seriji knjiga nazvanih “Razgovori s Bogom” koje su prodane u milijunima primjeraka, a dostupne su i na hrvatskom jeziku.

Kada je prva u nizu knjiga “Razgovori s Bogom” objavljena u SAD, bila je više od devedeset tjedana na top listi bestselera New York Timesa. O Walschu je 2006. godine snimljen i film, a i on je glumio u filmu “Indigo - djeca našeg vremena”. Walscha vrlo često uspoređuju s još jednim popularnim piscem koji se itekako bavi i duhovnim temama Paolom Coelhom. I po primjerima Walscha i Coelha, očito je da su duhovne teme iznimno kurentna nakladnička roba i u svijetu i u Hrvatskoj. Ulaznice od čak 4218 kuna za osam sati osobnog iskustva sa Naelom Donaldom Walschom to zorno dokazuju.

 

Komentara 1

NE
neboiznadzagreba
00:36 13.03.2018.

Svatko tko prodaje "znanje" o Bogu, i masno naplaćuje "prepričavanje svojih razgovora s Bogom", Boga nije ni čuo, ni vidio, niti za nj zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije