Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
41 10°C
  • pandur:

    Gospodine Ristiću,vi ste među deset najoštrijih pera u Hrvatskoj.Žao mi je što sam posudio vaš članak o takozvanom antifašizmu u Večernjem prije par godina,koji bi svaki mainstream političar u Hrvatskoj trebao pročitati.U Hrvatskoj se živi,zahvaljjući primarno mainstream medijima,u stanju moralnog ... prikaži još! i intelektualnog idiotizma.Željko Draganja je bio šef SKOJ-a u Splitu i napisao-Naš antifašizam je bio strogo kontrolirani projekt SKJ sekcije strogo kontrolirane Kominterne.Pametnome dosta.Tu se je pod tom staljinističkom krinkom provodila komunistička revolucija.U Sloveniji 1941. su komunisti-partizani već počeli drugu fazu revolucije,likvidacija neistomišljenika,i pobili 156 uglednih Slovenaca.Čak je Staljin bio zaprepašten i rekao da takve prije prikjljuče sebi pa da ih onda pobiju.Za tri mjeseca 1942. su partizani u ljubljanskoj oblasti,od beba do staraca od oko 300 Roma pobili oko pola,da ih opljačkaju.Takve stvari još nismo pročitali ili vidili u mainstream medijima u Hrvatskoj.Tko god spominje nekakav antifašizam u Hrvatskoj je ili nepismena budala ili intelektualni zločinac.Čak i dobronamjerni padaju na tu notornu glupost.Dok mi kao društvo ne evolviramo od takve sramote,ništa od ove države i naroda.

  • mobitel20:

    Svaka cast Risticu ! Iz tjedna u tjedan, svaka cast! Jos samo da nam je imati barem 2-3 ozbiljna hrvatska izdavaca pa da NORMALNOST postane mainstream. Bit ce i to, nadamo se.

  • prajdali100:

    Borislav je oštroumna osoba čija su razmišljanja vrijedna pažnje.Ovo sa Vučićem i njegovim poltronima je tako plitko da ne zavređuje neku ozbiljnu analizu.Borislave ! Nacionalizam je gornji prag dopuštenog i JA sam hrvatski nacionalist !!! Time se ponosim !!! Ali, ... prikaži još! kad nacionalizam pređe u šovinizam to je već nešto sasvim drugo.A Vučić, Dačić, Vulin, Pupovac su šovinisti koji patološki mrze sve Hrvatsko.S tim ljudima se nema što razgovarati !!! Ne može više Plenković biti u koaliciji s Pupovcem.Nema nikakvog smisla, ovaj non- stop žuri u BG po svoje mišljenje, po nove zadaće, na prijavak....SOA ima pune ruke posla.Vučić !!!??? Njega će Srbi proglasiti najvećim izrodom i izdajnikom ikada.Crkva će mu doći glave.Radi se o narcisoidnom glupanu kakav se rijetko rađa....

Još iz rubrike Premium

Kruzer Diamond Princess
ivana rimac lesički

Koronavirus - Hrvatska se pripremila, ne smije se širiti panika

Zoran Milanović
'PRAVI' I 'KRIVI' HRVATI

Kako danas mjeriti domoljublje ako ne uspješnim radom za Hrvatsku?

Zoran Milanović
'SVI PREDSJEDNIKOVI LJUDI'

Kako je predsjednik Milanović postao homofob?

10