Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pupovac, SDP i Možemo zaustavljeni na Koranskom mostu

24.09.2021. u 14:53

Ljevičari danas ne bi mogli pisati o “presudi Tuđmanovoj Hrvatskoj”, ali bi i Ribića i druge hrvatske heroje mogli optužiti za “veličanje zločina” u Tuđmanovoj Hrvatskoj

Komentara 4

SE
serafin002
15:51 24.09.2021.

Bravo Ivkošiću, svaka čast na sročenoj istini.

DU
Deleted user
06:38 25.09.2021.

Gledajući oko sebe, , treba reći da je danas istinu teško utvrditi. Pitate se zašto, zato jer bivše službe pakiraju "svoje istine", a sudstvo nam je takvo kakvo je. . Naravno da svaki normalan čovjek osuđuje zločin, ali to trebaa utvrditi sud svojim pravorijekom, uzimajući stvarne dokaze, a ne napakirane, to je teško razlučiti, ali je moguće. Pogledajte na yubitu intervju Božidara Spasića Bivšeg šefa Udbe koji je javno izjavio kako su pokušali podvaliti krivog čovjeka njemačkom pravosuđu, kako podvaljuju krive dokaze, naravno Nijemci nisu nasjeli.

IP
ipci
03:14 25.09.2021.

Milorade pa ti si u koaliciji sa Plenkovicem poduzmi nesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije