Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 6°C
Povratak na članak

Prvi put da jedan 
naš lider nije putovao kao Matan ili Kikaš

Perverzno je političku dužnost, koju su mnogi, osim torbara, ustaških šansonijera, iz raznih razloga izbjegavali, proglašavati pukim “turističkim putem”
01. travnja 2014. 5735
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
7
 • lokun:

  Šola Šola

  01. 4. 2014. u 19:46
 • torcidaš:

  OLUJA je operacija koja je odpuhala srpske okupatore, nije valčjda da ne kužiš, znaš ti dobro što je OLUJA a ti si zbrisao prije nje i nije te odduvala

  01. 4. 2014. u 20:48
 • Samo istina oslobađa:

  O kojoj to dijaspori Šola priča kad je svima poznato da su svi hrvatski klubovi osim bivšeg Jugoslava koji broji 20 članova zatvorili vrata sadašnjem premijeru, što je puno više od grupice 20 prosvjednika kako želi prikazati.Da ga je premijer ... prikaži još! Australije primio vrlo kratko i hladno ne održavši ni uobičajenu presicu poslije susreta, tako da je cijelokupna australska politička scena zajedno sa 500000 hrvatskih iseljenika na dostojantven način pokazala što misli o njegovoj posjeti.Postavlja se pitanje, kome je onda išao ako ne u turistički i rodbinski posjet rođacima svoje supruge, sigurno ne po nova ulaganja koje je pomoću znalaca Kotromanovića i Sauche trebao dogovoriti. Ivica Šola toliko je uspaničen mogućom pobjedom Tomislava Karamarka i Hdz-a da sam sebi skače u usta, zaboravljajući svoje kolumne kao što su Zoran Milanović je klaun i sl. gdje točno analizira lik i djelo, tj.besmisao Z.M. O obrazovanju i ponašanju lika Z.M. nema smisla više uopće govoriti, jer iz svake, ama baš svake rečenice koju ta osoba izgovori izbija neznanje i primitivizam. A o modernom europskom političaru kako ga Šola časti jasno je čak i pripadnicima njegove socijalističke struje u europskom parlamentu. Molim Šolu da napiše koje je to bilateralne i državničke susrete Z.M imao, tko ga je među relevantnim europskim socijalističkim političarima a o pučanima i da ne govorimo primio. Jasno je da je nepristojno biti u društvu Zorana Milanovića i da je pitanje kraja njegove političke karijere, samo pitanje mjeseca. Šola se nespretno upliće u frakcijske borbe SDP-a, zauzimajući stranu Milanoviću nasuprot Liniću. Završit ću citatom Oca domovine …Despocije se ne popravljaju, one se ruše.

  01. 4. 2014. u 21:21
 • Meter:

  Može Šola, kad hoće...

  02. 4. 2014. u 19:31
 • Samo istina oslobađa:

  Ovom sramotnom kolumnom I.Šola ne raskrinkava ni Matane ni Kikaše.Tako su upravo naše ljude i iseljenike koji su prosijačenjem zarađivali za život jer ništa bolje nisu mogli u državi u kojoj je vladajuća stranka bila na čelu, ista ona koju ... prikaži još!u danas nasljeđuje upravo taj Zoran Milanović.Ivica Šola raskrinkava samog sebe, padajući na jeftini snobizam i šuplji elitizam.Time pokazuje svoje komplekse,i doista je jasno zašto se ne može identificirati s aktuelnom politikom HDZa.Tomislav Karamarko jasno profilira HDZ kao narodnjačku i domoljubnu stranku, držeći je podalje od šupljeg elitizma i pogubnog snobizma, na čiji nediskretni šarm vidimo pada Šola. A HDZ će se i nadalje boriti protiv onih koji imaju potrebu ponižavati hrvatski narod ili one njegove dijelove koji su trebali preživljavati torbarenjem. Ponosni smo na Matana, jer su upravo Matani sačuvali biološku i povjesnu supstancu hrvatskog naroda.I kad nisu imali ništa, imali su san o hrvatskoj državi. A ovakvih iskompleksiranih slučajeva kao Šola, koji padaju na šarm komunističkog bijesnika Milanovića u povijesti je bilo, štetočinski su djelovali i bili brzo zaboravljeni.Ivica Šola ovom kolumnom raskrinkava jedino sebe.

  01. 4. 2014. u 21:54
 • homofob:

  Hrvati mu placaju placu i sve troskove ali je vise njihov nego nas!

  02. 4. 2014. u 08:53
 • Avatar noemy-no
  noemy-no:

  Nazvati drzavni praznik ''Oluja'', i jos umisljati da je to simbol moderne drzave, boooh. Sorry dragi sjor Sola, ali meni je ovo neshvatljivo. Kad otvorim bilo koji rijecnik nalazim sinonim za oluju - ciklon, uragan, potop, tifon, bufera.. Pa to ... prikaži još! je prestrasno. Izaziva jezu i horor, ja ne znam kojem je to fanatiku palo na pamet, da izmislja ovakve makabre vojne operacije. Ma daleko im lijepa kuca.

  1 01. 4. 2014. u 19:56
 • Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.