97 28°C
  • djakputnik:

    Autor je zaboravio navesti da je ovaj članak u stvari - plaćeni oglas. Na žalost, nogometna euforija će proći, a mi ćemo ostati i dalje taoci veleizdajnika, pljačkaša "svega hrvatskog", "kontroverznih" tajkuna, lažnih i prelakomih "branitelja", hrvata po profesiji, ... ... prikaži još! Narodu kruha i igara, Rim propada, a banda na vlasti osigurava zlatnike za svoje pra-pra-praunuke.

  • bakulušić:

    Poštovani gospodine uredniče, zamislimo da u hrvatskoj reprezentaciji igra netko tko dodaje lopte protivničkim igračima ili igra po uputstvima francuskog ili engleskog selektora, kakvi rezultati bi nam bili? Upravo onakvi kakvi su u hrvatskom političkom i društvenom životu! Dakle, moramo ... prikaži još! mijenjati neke igrače. U protivnom, možemo samo tonuti i nikakvi "šokovi" nam ne mogu pomoći.

  • Gustirna:

    Bolja hrvatska nije kada udbotalibanski novinari taje da su kriminalci bajic i cvitan samo zbog afere "bankomat" trebali biti u lepoglavi ali na sva zbona ponavljaju udbaske mantre o krivnji modrica,lovrena i mamica...hocemo hrvatsku koja ce poslije svjetskog prvenstva imati ... prikaži još! hrvatske a ne jugoslovenske,orjunaske,udbaske,srpske i ine antihrvatske medije...

Još iz rubrike Premium

Ursula von der Leyen
Tomislav Krasnec

Za EU nije dobro da predsjednica Komisije nije u stanju odgovoriti na pitanje jednog Sinčića

HNS predstavio kandidate za EU izbore
Renata Rašović

“Molim tajnicu Vlade da pripremi odluku za HNS”

Državna matura
Lana Kovačević

Maturu nisu pali samo učenici nego i profesori i roditelji

2