Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Premijer i antivakseri teško griješe kad ne vjeruju istraživačkim novinarima

Premijer Plenković: Hrvatska se može pohvaliti najboljim kreditnim rejtingom u povijesti
Tomislav Miletic/PIXSELL
19.11.2021. u 22:55

Rušeći epidemiološke mjere, antivakseri ruše demokraciju. Katolici koji ne vjeruju papi, bolesnici koji ne vjeruju liječniku, građani koji ne vjeruju novinarima – izgubljeni su. Svoj život, i život bližnjih, povjerili su Facebooku

Komentara 6

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
10:31 20.11.2021.

......tko ne vjeruje istračivačkim novinarima.....svaki se dan u stranim medijima sretnem s istinskim istraživačkim novinarstvom pa vrlo dobro znam što je to! O drugom ne bih trošio riječi.

LE
LeonardoGoldman
01:09 20.11.2021.

G.Boris, covijek gubi povjerenje u onom trenutku kada postoji sumnja da ga netko vara. Dakle, ako se na račun 0,5% umrlih cijeli svijet sakriva od korone, oduzimaju ljudske slobode i prava, mislim da je logicno da se zapitamo ZAŠTO i ima li nekih drugih motiva za to. Ako Papa kaže da je cijepljenje odraz ljubavi prema drugima onda to ne znaci da treba pohvatati i kazniti sve koji se ne cijepe. Obzirom da su novinari zaposlenici koji dobivaju plaću oni ju dobivaju za ono sto vlasniku donosi novce. Ako vlasnik ne može naplatiti i prodati neko novinarsko istraživanje koliko god ono istinito bilo tada gubimo povjerenje čitatelja. Eto, zašto se ne otvori debata, istraživanje o opravdanosti ove histerije koja guši cijeli svijet. Zašto ne postavite pitanja koliko bi ljudi spasili da sve novce na testiranja pošaljemo gladnima?

Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
06:57 20.11.2021.

Ja sam na prvu pomislio da je naslov članka ironičan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije