Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED TJEDNA

Da je htjela, predsjednica bi pregazila novinara kao Mamić plitak potok

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/2
10.11.2018.
u 15:10

Vidi se da su tečajevi samoobrane imali smisla. Napao je novinar frontalno neugodnim pitanjem, ali neće više!

SUBOTA, 3.11.

Kolinda spasila Hrvatsku! Jadni Plenki noćima ne spava, kažu susjedi da ne gasi svjetlo, nego kao profesor Baltazar hoda lijevo-desno. Jadan traži rješenje kako zaustaviti mlade koji odlaze iz domovine i onda se pojavi naša Kolinda i izjavi kako mladi ne bi bježali kada bi imali plaću tisuću eura! Ajde recite, kada bi to vama palo na pamet! Istu večer, tisuće mladih, spontano su se počeli okupljati na Pantovčaku i paliti lampaše u znak zahvalnosti Narodnoj princezi.

NEDJELJA, 4.11.

Čuo ruski car Vladimir da u jednom malom gradu vrlo blizu brdovitog Balkana ima  knez koji ga u svemu kopira, pa ga pozva na svoj dvor. Sjede knez Milan žirafu, koji mu je poklonio prijatelj Palma od Jagodine i zaputi se u Moskvu. Tamo ga dočeka Vladimir, kojega Milan odmah osvoji svojom jednostavnošću, bogoljubljem i sebedarjem, svojim najvećim vrlinama. Ganuti mu Vladimir o prsi junačke okači medalju. Spasibo, zahvali Milan na tečnom ruskom.

PONEDJELJAK, 5.11.

Kakva demonstracija Kolindine borbene gotovosti i spremnosti da se odgovori na svaku prijetnju! Vidi se da su tečajevi samoobrane imali smisla. Napao je novinar frontalno neugodnim pitanjem, ali neće više! Uzela mu Kolinda mikrofon i stisla kao nekada omladinci štafetu, a novinar joj se unio u lice. Dobro je prošao! Da je naša Koli htjela, polegla bi ga na pod i pregazila kao Zdravko Mamić plitak potok! Baš je našao kome će postavljati neugodna pitanja!

UTORAK, 6.11.

Nevjerojatno je što sve ljudima smeta! S malom odgodom, udruge branitelja skočile na noge, jer je naš Milan ugostio Palmu. Smeta im Palma, jer su on i žirafa bili u udruzi fanova egzotičnih životinja s velikim ljubiteljem Tigrova, Arkanom. Osim životinja Palma i Arkan su voljeli i Hrvatsku, pa su je s puno svojih prijatelja stalno posjećivali daleke 1991. Sada to braniteljima smeta. Milanu ništa nije jasno, jer u njegovom toplom srcu ima mjesta samo za ljubav.

SRIJEDA, 7.11.

Kolindina izjava da bi ljudi ostali u Hrvatskoj da se place povise, već daje rezultate. Obitelj Todorić prva se vratila. Prema svjedočenju supruge vrijednog cvjećara Ivice, u dijaspori su teško živjeli. Njihov povratak pratile su brojne kamere. Lijepo je bilo vidjeti da se i država pobrinula za njih, pa je Ivici osiguran nužni smještaj, dok se ne snađe. Kćer Iva mu je poručila da samo treba misliti pozitivno i da će sve biti u redu. Samo treba paziti na vortex. 

ČETVRTAK, 8.11.

Samo pola stoljeća, trajala je Dinamova zelja da proljeće dočeka u Europi. Doduše, još se čeka odgovor UEFA-e na žalbu HNK Hajduk. Iz Splita tvrde da nije točno da je Dinamo pobijedio 3:1, jer se od magle ništa nije vidjelo. Žalbu je uložio i izvjesni Z.M. (Međugorje, BIH), koji tvrdi da je klub njegov i da ne može to tako. Iz Dinama na žalbu Hajduka odmahuju rukom i kažu da oni ne srljaju kao guske u maglu, a Z.M. su poručili da ga nemaju u evidenciji članova kluba.

PETAK, 9.11. 

Prošle su 73 godine od bleiburške golgote, ali komunističkim zločincima još nije dosta. Goloruki hrvatski branitelj Ante pao je kao posljednja žrtva komunjare Rade Končara, koji mu je slomio nogu, dok je Antiša šetao mirnim Spljetskim perivojem. Srećom, Rade nije bio naoružan. Imao je bombu, ali je nju prije 78 godina bacio na naše talijanske saveznike. Ante je iz bolnice poručio da ne voli Srbe, komunjare i partizane, ali da ga ipak neće tužiti..

>> Milanka Opačić objavila da napušta SDP

Komentara 23

GR
grebza
12:46 10.11.2018.

Dva debila koje podržavaju još debilniji birači.

Avatar siva_sova
siva_sova
09:12 10.11.2018.

šteta što je max prirez 18% da nema limita bandić bi ga dignuo na 100% i onda imao 60-70% potpore na izborima

DR
Drass79
15:40 10.11.2018.

Ovo je najbolja kolumna na Večernjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije