2 21°C
 • Avatar nisam_robot
  nisam_robot:

  Neznam o kakvim se ovdje "novinarima" govori. Ovdje djeluju uglavnom ideoloski radnici koji se bez imalo stida ni minimalno ne orijentiraju po novinarskoj etici ili profesionalnosti. Izvjestava se iskljucivo i strogo ideoloski jednostrano. Nepodobne osobe se koordinirano svjesno pogresnim intepretacijama ... prikaži još! i insinuacijama unistavaju samo zbog toga jer ne pripadaju ekstremno lijevoj kliki. Podobni se dizu do Boga kao moralne i intelektualne svjetske vertikale samo zbog toga sto su izjavili da je Juga bila dobra i da su agresori i branitelji isti, ali ipak su branitelji vrlo sumnjivi i vjerojatno Ustase. Uopce ne educiraju narod vec pokusavaju propagitati nemoralno i nastrano ponasanje u narodu. Znam, znam, slijedi deset crvenih kartona, Prekrsaj 7. zbog pisanja velikim slovima i brisanje komentara. To je ta njihova lijeva demokracija i sloboda kritiziranja koju kao oni nemaju ali komentatorima ovdje ne dozvoljavaju.

 • Avatar Django
  Django:

  Nije mjerilo slobode novinarstva broj tužbi nego koliko je tužbi tužitelj dobio ili izgubio. Ako je od 100 tužbi 90 završeno u korist tužitelja, onda je vjerojatno problem u novinarima. Gospoda novinari su se malo previše razmahali i malo samokritičnosti, ... prikaži još! odgovornosti a pogotovo samokontrole ne bi bilo na odmet. Ne mogu novinari, koji često nisu niti pismeni a kamo li da imaju adekvatno obrazovanje, biti mjera svemu u ovoj državi. Pogotovo kad vidimo koliko štete često nanose svojim voluntarističkim i senzacionističkim pisanjem, bez ikakvih posljedica.

 • CROATE:

  na svakom kutu vide ustase ustaske simbole ,svaki dan !pa se pitam dali svi Hrvat domoljubi ustase !novinarima jugonostalgicarima smeta Hrvatska drzava , gospodo piskarala prestanite piskiti , kakiti i pljuvati po svemu sto je hrvatsko

Još iz rubrike Premium

Međugorje
4
Darko Pavičić

Hoće li Crkva znati zahvaliti Međugorju

Ivica Kirin
Renata Rašović

Ma nije Kiro prosvir'o, nego oni koji su ga, opet, birali

4
Mate Rimac
Zoran Vitas

Jednu smo šansu propustili, nemojmo i drugu

2