Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 16°C
  • abokatstir:

    Hrstiću ponekad treba biti i pametan a ne populistički piskarati gluposti. Brojni građani su blokirani svojom krivnjom, trošili su više i priuštili ono što nisu smjeli , često više od onih odgovornih. Sada bi oni odgovorni, prisebni, štedljivi koji nose ... prikaži još!e društvo trebali opet plaćati za često sebične neodgovrne maloumnike.

  • mikrogrizzly:

    Pa ne bih tražio teorije zavjere oko tako priprostog virusa, koji očigledno mutira nekoliko puta god. i sad je valjda statistički došla na red i verzija koja osim u šišmišima, nailazi i na ljudske receptore. Tako da jest to popularna ... prikaži još! znanost ovih dana, povezivati to s ovim ili onim, ali korona virusi su do sada bili domena veterinara i oni imaju niz iskustava s njima, a mutacija (stalna mijena jest - pjesnički) se potrefila neovisno o zavjerenicima, admiralu Loši itd. Što se tiče blokiranih, to nije bilo izvoljevanje hrv. vlasti nego Zakon o ovrhama je bio sine qua non za ulaz Hrvatske u EU - jap, gadno nam je to sjelo jer smo mi puk sklon ulaziti u dugove, ali ta vremena su prošla i članstvo u EU nosi sa sobom i jedan takav zakon koji duboko protivan našem lako ćemo mentalitetu. Mi bi samo vedra, izabrana poglavlja kapitalizma...

  • MAX127:

    Ljudi su blokirani iz raznih razloga.. Nepaznja, otkaz,moram imati najbolji mobitel.... Dugovi se moraju platit ali postoji drugi problem. Blokirani iz stvarno neznam kojeg razumnog razloga ne mogu imat kartice i u ovoj situaciji ce jednom mjesečno morat dovodit i ... prikaži još! sebe i djelatnika na salteru banke u opasnost jer drugačije nemogu do sredstava za zivot. Vecinom zbog toga danas vidimo redove u bankama i to treba pod hitno mjenjat. Mislim da samo zagrebacka banka daje kartice blokiranima.

Još iz rubrike Premium

Zagreb: Čelnici stranaka RESTART koalicije o tijeku kampanje te očekivanjima od izbora
Davor Ivanković

Preokret je sve dalji, što je pošlo po zlu za izazivače?

Jeruzalem
Povijesne kontroverzije

Zašto su križarski ratovi i 700 godina poslije izvor sukoba kršćana i muslimana

5
Miroslav Škoro i Andrej Plenković
Milan Ivkošić

Za Hrvatsku bi na vlasti bio najbolji HDZ; ali bez Škore

25