Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
31

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Observer
  Observer:

  Autor izbjegava navesti razlog, kako to da je od komunizma devastirane zemlje, Poljska postala bogata i razvijena, za razliku od Hrvatske koja stagnira na zacelju Evrope? Odgovor je jednostavan, Poljska je provela Lustraciju a zemlju vode sposobni a ne podobni.

 • zagabria5:

  Ne treba ni spominjati kako smo prema nabrojenima arogantni. Koliko sa se naslušao priča da su 'Poljaci najgori turisti' da rade nered da nisu pošteni itd. Ponekad stvarno mislim da ne zaslužujemo turizam koji imamo, da se otrijeznimo i dovedemo u realnost

 • Piotr:

  Ja sam Poljak. Prvi sam put bio u Hrvatskoj 1996. godine, za vrijeme ljetnih odmora u Primoštenu. Imam 37 godina, od svog prvog dolaska bio sam u Hrvatsku preko 30 puta, uključujući i na nekoliko krstarenja. Volim tvoju zemlju, prekrasna ... prikaži još! je. Vi ste pošteni ljudi. Razumijemo vaš jezik i vi nas razumijete. Nikada u vašoj zemlji nisam doživio ništa neugodno, čak je i policija uvijek bila vrlo tolerantna. Nekad sam išla na odmor s roditeljima, sada idem sa svojom djecom. Jedino što nedostaje su jeftiniji letovi. Išao bih češće. Čak se ni coronavirusa ne boji nas. Upravo smo stigli opet. Pozdravljam sve.

Još iz rubrike Premium

Szajer, senior member of Fidesz party delivers his speech in Budapest
3
TOMISLAV KRASNEC

EU im je samo bankomat i mjesto za izlet na gej orgije

DRAŽEN LALIĆ

Svijet bez alternative gdje novac i politička moć uvjeravaju da su oni koji traže promjene luđaci

SILVIJE TOMAŠEVIĆ

Fincima ne bi Kinezi gradili most

8