148 12°C
 • Avatar Django
  Django:

  Silvek munjaro stara, ne maži ljudima oči. Svako poglavlje dokumenta počinje riječima “države se obvezuju da će.......”. Obvezuju, što znači upravo to što piše. Osim toga, dokument briše razliku između tzv. legalnih i nelegalnih migranata. A nelegalni, jelte, mogu biti ... prikaži još! i ekonomski migranti, što ustvari večina njih i jest. A zašto baš Hrvatska mora, ponavljam mora potpisati. Pa zato jer je Hrvatska jedini još slobodni kopneni (dakle manje pogibeljan) koridor kojim se može ući u EU. Kroz Bugarsku, Rumunjsku, Mađarsku i Poljsku ne može, što zbog žice, što zbog odgovorne politike onih koji su tamo na vlasti. Ali samo ući u predsoblje, jer su Šengenska vrata zatvorena a ovdje će, zahvaljujući veleizdajničkoj politici nastati hot-spot. Za sada. Kad situacija (za EU) postane neizdrživa, slijedi formiranje nekakve “krajine” koja će se radi “lakšeg upravljanja krizom” izvlastiti iz područja hrvatskog suvereniteta. Sve već viđeno.

 • jadrmatic:

  SAD, Australija, Izrael, Italija, Austrija, Mađarska, Ćeška, Švicarska, Slovačka, Poljska, Bugarska...za sad. Svi glupi, samo Silvije i udbaška ekipica pametni.

 • bakulušić:

  Silvije kopa kanal a Inoslav odmah zatrpava. Naiđe čovjek i reče im: - Zašto to radite, tu nema logike? A oni odgovore: - Ima logike ali nema Gorana i Branimira da polože cijevi. Eto, kakva je logika ugrožena.

Još iz rubrike Premium

Antun Škvorčević
ANALIZA

Je li pokušaj ekumenskog dijaloga sizifovski posao biskupa Škvorčevića?

Milijan Brkić
Marinko Jurasić

Put Milijana Brkića od pučkog tribuna 
do Pupovčeva Kipa slobode

16
Rijeka: Umirovljenici uživaju u jesenskom suncu na klupici
dijana jurasić

Kad mladih nema, rupe na tržištu rada popunjavat će umirovljenici