Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
205 2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • mikrogrizzly:

    Mesić ima neshvatljivu cik-cak pol. putanju - koju mu nitko ne penalizira. Slikovito, nalik vrtlogu vode koju prolijevaju duž ekvatora - ovisno da li su ispod ili iznad, mijenja se smjer vrtloga vode. Tako i on - imate njegove bombastične ... prikaži još! izjave o antifaš. prirodi uspostave Hrvatske i kako odaje priznanje ovima ili onima u toj borbi, onda upadne video iz Kutine ili Australije gdje ima pro u govorancije i pjevušenja. I nikome ništa... Imate slučaj da kupio 2 stana navodno posuđenim novcem, koji će vratiti kad proda stan u Ilici - to je bila slatkarija za medije, eno ga još živi u Ilici. Itd. Itd. A što se tiče HV, prijetio BiH da će zapovijediti HV da intervenira u Brčkom - dok u Sarajevu iznose baklave i kavu kad on prolazi centrom!? Čudo je to od političara... Kameleon je ništa prema njemu.

  • abokatstir:

    Bilo je to najmračnije, kriminalno razdoblje mlade države Hrvatske sa kriminalcima i zlotvorima račanom i mesićem. U to vrijeme prodane su banke za 5 milijardi u čiju sanaciju smo uložili 87 milijardi, 25 % INA-e za ništa, HT, zlatne rezerve, ... prikaži još!e, hotele, sve moguće, dilali su se dokumenti, svjedočili protiv generala i države, rušili temelje države, širili mržnju ipodjelu naroda.

  • slavenZadravec:

    Ta deklaracija je pokušaj nametanja jednog viđenja nacionalističkih ratova devedesetih, jedna istina koja vrijedi samo unutar Hrvatske.

Još iz rubrike Premium

DENIS ROMAC

Ni s Bidenom se ništa neće bitno promijeniti, Europa se napokon mora emancipirati od Amerike

U Zadru sve veći broj koji nosi zaštitne maske na otvorenom
GORAN GEROVAC

Dan kada su krunice na retrovizorima zamijenjene maskama protiv virusa dan je kada smo poručili da je i nebo na respiratoru

Miljenko Jergović
MILJENKO JERGOVIĆ

Veran Matić, susjedovo ljudsko lice