3 14°C
  • kresimir.perak:

    Ja sam jedan od onih koji su i sami godinu dana vozili s isteklom vozačkom. Da se ovaj nesretan slučaj i propust nije dogodio, odnosno da ga mediji nisu napuhali kao da se radi o ubojstvu s predumišljajem, sigurno bih ... prikaži još! se vozio dok me policija ne bi zaustavila i kaznila. Tako da su teze da se ne može opravdati na prezaposlenost profulane po mom mišljenju.

  • garavuša:

    Dakle ženi je na nepreglednoj cesti izletilo dijete, koliko znamo nije vozila niti pijana niti brzo niti bez pojasa niti sa mobitelom... Jedini propust joj je što nije produljila vozačku. To se može svakome dogoditi. Je li joj nedostatak vozačke ... prikaži još! umanjio već stečene i usađene sposobnosti upravljanja vozilom? Ja mislim da nije.

  • volosko:

    Koliko se sjećam slika s mjesta nesreće žena nije vozila neki bijesni auto, čak sam se začudio da ministrica vozi takav auto, makar bio samo osobni automobil. Šta možeš napraviti ako voziš 40 km/h i odjednom se pred tobom pojavi ... prikaži još! klinac ili klinka? Stisnut kočnicu i kuplung i molit Boga da staneš na vrijeme. Ne volim kada se linčuje osobu bez razloga. Da je vozila 150 km/h gdje je dozvoljeno 50 km/h onda bi mi bilo jasno da je se ovoliko razvlači po medijima.

Još iz rubrike Premium

Milan Ivkošić

Svadba političara u skupoj istarskoj vili dokaz da Hrvati teže za vlašću samo iz osobnih interesa

Zagreb: Ispred Muzičke akademije osvanuo 2.5 metara visoki klitoris
Boris Beck

Spomenik mrtvom 'gregoru'

Počelo elektroničko glasanje na izborima u Hrvatskoj liječničkoj komori
romana kovačević barišić

Izbori za liječničku komoru su puni mrlja