Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Vilim:

  Kad čovjek govori o nasem voljenom premijeru ostaje zadivljen njegovim likom i djelom.oformiti hitno odbor za zaštitu njegovog lika i djela i donjeti zakon u tom duhu.tko ce krstiti taj zakon optužiti za napad na ustavni poredak republike Hrvatske i ... prikaži još! najsroze kaznjavati

 • dosadno:

  Kao što njihova prepucavanja ne vrijede pišljiva boba, tako niti ovaj tekst. Žali Bože potrošenog prostora. Kada smo ovdje zadnji puta pročitali nešto suvislo na temu sunovrata gospodarstva?! Može ban. Hvala!

 • Avatar MK3
  MK3:

  Kao prvo, po ITIL-u upće nemamo "problem" nego samo "incident" pa je pitanje zašto se incident stilizira u radikalizaciju i terorizam? Ovo je teško poprimilo izgled na zloporabu položaja i pokušaja obračuna sa političkim neistomišljenikom koji je već u prijašnjim ... prikaži još! javnim govorim najavljivan (loše po ugled Hrvatske i demokraciju)... Kao drugo, ne zamislivo mi je da osoba koja komplementarno na Stazićevo "da se posao 1945 traljavo obavio" izgovori "da će ona to sanitarnim kordonom riješiti", osuđiva planirati represivne mjere protiv govora mržnje a izgovorila je sama takvu dehumanizirajuću strahotu kakvu niti od jednog političara od centra prema desno nismo čuli. Kao treće, jedino Plenković i Milanović su svojim ponašanjem i izjavama izazvali osjećaj izvanrednoga stanja a ne sam ćin - želim podsjetiti, počinitelj je u jednom trenutku sam odustao od nauma i sam sebi presudio, što ne ukazuje na dosljedno promišljenu odlučnost nego je lakoumno u to krenio kao da je dio filma koji se uspostavio gadna realnost iz koje više nije bilo moguće nazad. Kao četvrto, Milanovića i Plenkovića bi stid trebalo biti, kako su se ovih dana ponašali - ako nakon VNSa ipak krene lov na vještice, onda je jasno da je ovo spremno čekalo da netko reagira na Plenkovićeve izazivačke "trigger-e" koje je smiješno širio kontra Tuđmanove politike Pomirbe.

Još iz rubrike Premium

Denis Derk

O eliti koja misli da joj novac daje pravo na ponižavanje

75ème anniversaire du débarquement - Entretien entre le président Donald Trump et le président Emmanuel Macron à la préfecture de Caen.
TOMISLAV KRASNEC

Nitko ne zna dokle je Trump spreman ići

3
U.S. President-elect Joe Biden speaks after meeting with governors in Wilmington, Delaware
DENIS ROMAC

Europa je zadovoljna što će opet imati šefa s druge strane Atlantika