1 13°C
  • vjekoslavkatalina:

    gledajte...nemam ja nista protiv zvijezde kao zvijezde...ali realno ta crvena zvijezda ej bila sluzbena oznaka tzv.jna koja nas je napala uz 'sadejstvo' hrpe cetnickih paravojski koji su nosili pretezno kokarde..i dakle time je crvena petokraka time ogađena..mogu s eneki vaditi ... prikaži još! drugi svjetski rat i slicno...ali agresorima na hrvatsku,bh-a,sloveniju...glavni grb na kapi,kacigi je bila crvena petokraka...neki ce opet reci pa agresori su negativno iskoristili crvenu petokraku..nisu iskoristili nego je to bila sluzbena oznaka tzv.jna,rezervista.....predbacuju neki sto su branitelji u ratu uzvikivali 'zds'..a sto su mogli..uzvikivati za otađbinu spremni...naprijed proleteri...po sumama i gorama...

  • Lujo123:

    znači kokarde na četničkim spomenicima diljem Slavonije su u redu i po Ustavu i po ljudskoj savjesti i po namjerama koje su se iza njih krile, a i dalje se kriju iza spomenika s kokardama! fuuuuuj!!!

  • nik83:

    Pa odmah po osnivanju tog vijeća bilo je jasno da će zaključak biti ovakav. Dovoljno je samo bilo pogledati popis članova.

Još iz rubrike Premium

3
Ivana Šojat

Treći stalež ili kako biti jednakiji

Napad na Šri Lanci
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

U prevelikom broju zemalja umire se u crkvama

Milijan Brkić
Marinko Jurasić

Kome koristi 'cirkus' s Brkićem usred kampanje?

4