Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 9°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Django
  Django:

  Treba prihvatiti argumentaciju da je spor bitan za proširenje na susjedne zemlje i da proširenja neće biti ukoliko EU i dalje bude podržavala ovu lakrdiju. Treba objasniti da smo i mi u stanju blokirati svoje susjede sve dok nam se ... prikaži još! arbitražom, po principu pravednosti, ne vrate Zemun, Boka i pola BiH ( Banovina Hrvatska iz ne tako davne 1939-te). Treba objasniti da u tom slučaju pristajemo pokloniti taj lavor slane vode. Treba to objasniti pristojnim diplomatskim jezikom ali jasno glasno i nedvosmisleno. Pitanje je samo, ima li u Hrvatskoj politici neki junak koji bi to znao.

 • Avatar southman
  southman:

  Priupitao bih ja "štipavca" Junckera " hoćete li nama dozvoliti da ucjenjujemo BiH, Srbiju i Crnu Goru kao što je nas Slovenija " !?

 • john.drum.501:

  Gluposti. Hrvatska je imala i pravo na odcjepljenje Ustavom iz 1974 i? EU je mirno gledala Ovčaru, Vukovar nije bio niti previše granatiran... KOS nije odgovoran... Sv. Geru zauzela Slovenska vojska i? Jebem vam dogovore. Izgubili smo BiH, izgubili smo ... prikaži još!o Boku, izgubili smo Petrovaradin.... I kojeg bi vraga još htjeli? Osvoji i dobit ćeš. Samo to je pouka.

Još iz rubrike Premium

9
DR. ROBERT TORRE

'Ljudi se zavaravaju da su dobro, a ispod brane potiskivanja pulsira tjeskoba. Najteže je mladima'

Ante Pavelić
PROGLAŠENA PRIJE 80 GODINA

Zašto je NDH Hrvatima teret i danas

58
Protest against anti-Asian hate crimes in Toronto
moderne giljotine

Što se danas ne smije propitkivati jer dovodi do brisanja iz javnog života

10