Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Opet proživljavamo ‘idiličnu’ drugu polovicu 80-ih – nacionalističke trube i bubnjevi i umilni glasovi lažaca naciju pozivaju na okup

27.09.2021. u 18:46

Što smo to, za boga miloga, radili protekla tri desetljeća? Stupali u ritmu nacionalne koračnice u mjestu, marširali u krug, grizli jedni drugima repove ili jurili vlastite u uvjerenju da nas bijes i nacionalno kreketanje mora, inercijom, već negdje odnijeti.

Komentara 13

Avatar B.Geserit
B.Geserit
19:20 27.09.2021.

O čemu ovaj? O Srbiji?

AN
Anaid
19:45 27.09.2021.

A koji mi? Jel mi imamo stranku koja zagovara veliku Hrvatsku? Jel za tu stranku glasa 2/3 glasackog tijela? Jel mi imamo premijera koji kaze da je njegov otac ostavio Hr nekome u amanet, kao sto kaze Izetbegovic za Bosnu u odnosu na Tursku? Jesmo li mi igdje instalirali proustasku vlast, kao sto su Srbi procetnicku u C.Gori? Mislim, nismo mi ne znam sto, ali nismo "mi" s ovim drugima.

CR
CrniTigar
19:43 27.09.2021.

Nacionalizam je ljubav prema svom narodu ,porodici i domovini.Nacionalist svoj narod neće uvoditi u ratove kao što nitko svoju djecu ne vodi u osvajanje i u smrt. .Naciomalisti samo brane svoj dom,domovinu.Osvajačke ratove vode samo fašisti,socijalisti i komunisti kao i liberali i uzimaju tuđe,te ubijaju i pljačkaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije