Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆA VOJNA INVESTICIJA U POVIJESTI RH

Hrvatska odlučila koje će borbene zrakoplove kupiti. Objava na 30. obljetnicu HV-a?

19.05.2021.
u 20:42

Predsjednik Zoran Milanović predložio je održavanje sjednice Vijeća za obranu. Premijer Andrej Plenković iznenadio je prihvaćanjem inicijative i ponudio dva termina

Komentara 217

NE
Neonacionalist
21:02 19.05.2021.

Zamislite sta bi napravili ovi iz platforme mozemo da su nedajboze na vlasti ,oni bi sigurno rekli da nam je to nepotrebno ako nebi ukinuli i citavu vojsku ili je tek sveli na razinu nekog lovacog o drustva a uu slucaju da nas netko napadne onda bi skinuli gace i razvili zastave duginih boja .

VA
vadis1
21:02 19.05.2021.

Americki F16 je bolje kupit radi strateskog partnerstva s SAD. Da nije bilo SAD Hrvatska dans ne bi bila nezavisna. Francuzi nam nista nisu pomogli.

Avatar prahrvat
prahrvat
21:01 19.05.2021.

odlično. ajmo još pokrenuti gospodarstvo, ajmo učiti od izraela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije