Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
73 12°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Syssko
  Syssko:

  Socijalne naknade su prepolovljene jer je 300.000 otišlo van, mnogi od njih socijalni slučajevi trbuhom zakruhom otišli a ROMI, ko od njih radi a SVI primaju tisuće i tisuće kuma pomoči, zato i štancaju toliko djece, njima je glavno zaposlenje ... prikaži još!je raditi i rađati djecu jer tako socijala raste. Kasnije to troše na cigarete, kocke i alkohol-DOKAZALO PROVJERENO nove TV!

 • crobrzic1970:

  Ja sam imao operaciju dijela srčanog zaliska i srčane aorte. I ja sam u invalidskoj mirovini. Ja bi htio da radim barem 4 sata, i ako treba i više bi radio za tu još pola moje mirovine nego što je ... prikaži još! sada imam. Prijavio sam se na više adresa i niko me nije htio primiti. Ja bi volio da to radim u trgovinama. Nadam se da ću dobiti negdje posao. Jer nisam lijen nego me niko neće da me zaposli na pola vremena. To je katastrofa. A ljut sam na ljude koji su sposobni za rad ,a koriste pomoć kojima je drugim potrebna. To je sramota kada neko zdrav može da to napravi i da koristi tu pomoć.

 • generacija57:

  Prije dosta godina sam radio na jednom mjestu u sklopu kojeg je bio Caritas.Puno dvorište korisnika,većina puši,sjede i čekaju ručak.U međuvremenu stiže kamionček sa 2 tone krumpira,donacija, i niko od njih nije priskočio u pomoć kuharu da krumpir istovare.Pitam kuhara ... prikaži još! što ih ne zamoli da mu pomognu,a on veli da oni ne smiju raditi.Rečem kuharu na to,e onda mi ne budu ni jeli da sam na tvome mjestu.Nema besplatnog ručka

Još iz rubrike Premium

Zagreb: Građani sve više nose maske na otvorenom zbog sve većeg broja zaraženih
7
MILAN IVKOŠIĆ

Može li se život s koronom uopće nazvati životom?

COVID 19
Romana Kovačević Barišić

Nagomilani problemi u zdravstvu stižu na naplatu

Zagreb: Velike gužva na izlasku i ulasku iz tramvaja uz nepridržavanje mjera o nošenju maski
TOMISLAV KRASNEC

EU daje novac za antigen-testove koji bi bili dostupni u ljekarnama