Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
28

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Jania:

  Zakon će vjerojatno poslužiti da Agencija za elektroničke medije preko ugovora angažira ljevičarski Gong i njihov Fuktograf za ogromne novce. Novce koje smo svi mi uplatili u državni proračun. Drugovi su se već dokazali u represiji.

 • Avatar AligatorX
  AligatorX:

  Problem je što zakone kroje i nameću oni koji nemaju ni dana iskustva u realnom sektoru. Takvim kompliciranim zakonima otvara se mogućnost manipulacije na način da se ciljano neke kažnjava neke ne. To nužno ne mora biti zakonodavac, što više ... prikaži još! to su oni zadnji u lancu koji provode taj zakon, inspektori, suci pa ako nekome nisi po volji onda će se uvijek nešto naći po čemu te se može odrati i u konačnici maknuti s tržišta kako bi se drugome omogućio posao. Žalosno je što mi svi plaćamo te koji nam zagorčavaju i otežavaju poslovanje. Niti najmanje nemam problem s tim da se držim propisa i da platim porez koji će se upotrijebiti za funkcioniranje društva, ali ima problem s time kada moram platiti nešto što mi otežava poslovanje kao što su Hrvatska gospodarska komora, besmislene naknade FINI za to što ja njima dostavljam dokumentaciju koju sam već dostavio Poreznoj da bi oni dodatno na tome prodajom još i zarađivali. Imam problem sa plaćanjem raznih parafiskalnih nameta koji apsolutno nemaju veze s djelatnošću kojom se bavim. Nije niti čudo da sve više hi tec firmi koje svoje poslovanje mogu obavljati nevezano uz lokaciju registrira i što je važnije plaća davanja u državama koje se prema njima ponašaju majčinski, a ne mačehinski kao što se prema nama ponaša naša zemlja za koju smo i osobno i doslovno krvarili. Žalosno je da ja moram razmišljati o tome da svoju tvrtku prebacim u Estoniji jer mi je lakše i bolje poslovati sa tvrtkom registriranoj u Estoniji nego u Hrvatskoj.

 • mksdk:

  "A frustrirano društvo ima samo jedan smjer. Smjer koji vodi u nasilje." - To i jeste cilj, samo što su ljevičari nesvjesni da su oni najobičnije korisne bud.le.

Još iz rubrike Premium

Szajer, senior member of Fidesz party delivers his speech in Budapest
3
TOMISLAV KRASNEC

EU im je samo bankomat i mjesto za izlet na gej orgije

DRAŽEN LALIĆ

Svijet bez alternative gdje novac i politička moć uvjeravaju da su oni koji traže promjene luđaci

SILVIJE TOMAŠEVIĆ

Fincima ne bi Kinezi gradili most

8