Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
155 1°C
 • Deleted user:

  Promašena politika. Ništa nisu naučili iz krvavih Jugoslavija, pa rade četvrtu (treća Miloševićeva je očito u Berlinu danas hit).

 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Nisu znali zaustaviti rat u BiH, a sad bi prekrajali Dayton kojim je rat zaustavljen. I sve to za poklon savezništvu s Turskom i Rusijom. Na račun Hrvata. Merkelica ne razumije ni vlastitu naciju, a kamoli bi razumjela druge.

 • Deleted user:

  Što činiti ? Teško da će tu puno pomoći, kako autor članka kaže, 'kampanja osvještavanja njemačke javnosti i neupućenih segmenata političke scene u to što njemačka vanjska politika čini njihovim sunarodnjacima u BiH'' , kampanja koju bi trebali napraviti ''Hrvati ... prikaži još! u Njemačkoj,čkoj, pogotovo oni porijeklom iz BiH''. Ni od službene politike RH ne mogu se oćekivati čuda naročito kad se zna tko je i kakav je trenutačni predsjednik Vlade. Dakle, Hrvatima u BiH preostaje samo oslonac na svoje snage i na same sebe. Ako su spremni ići do kraja svim sredstvima, možda će uspjeti. Ako će pognuti glavu, sigurno će nestati. Mislim da se zna što znači ići do kraja. Isto tako, osim spremnosti ići do kraja, mora se uvjeriti i one s druge strane, kao i međunarodne čimbenike da su stvarno spremni ići do kraja.

Još iz rubrike Premium

Predizborni skup Zorana Milanovića u Splitu
KOLUMNA

Zokachu, čuvarica ograde i frontmen desnice

Goran Jusup
KOLUMNA

Za Veroniku je kasno, ali tko će sada pomoći dr. Jusupu?

5
Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu kampanje obišla Benkovac
PREDSJEDNIČKA UTRKA

Kandidati su dužni sudjelovati u predizbornim debatama

10