2 6°C
 • Avatar stinatvrda
  stinatvrda:

  Pledoajer crvenom fašizmu i obezpravljenju svega što se ne poklapa s bnjihovim ideologijama. Dok je toga nema ni istine - abez istine nema ni pomirbe.

 • bakulušić:

  Nema pomirbe, nema istine, ostale su samo floskule o tobožnjem antifašizmu, Sutjesci, Srbu i "golorukom narodu", stotinama tisuća ubijenih, od toga desetine tisuća "dece", o borbi za svijetlu budućnost bratskih naroda i narodnosti... ostalo je... ostalo je sve što nevalja ... prikaži još!a i od tog nevaljalog žive "poznati hrvatski pisci". Zaista, zašto smo se borili? Za sedam dana zamračenog profila zbog iznošenja istine? Za sličice i molitvenike koje izdaju čudne i čudnovate "katoličke" udruge? Za prodike i predavanja koja nam drže nelustrirani komunistički kadrovi? Jesmo li se za to borili ili su nas prevarili?

 • fmihoci1:

  ... pravi balkanski folklor: ... između cajki odlazi se na polaganje cvijeća i paljenje svijeća za branitelje, stradale, ... , pod sloganom "nijednoga zaboraviti nikad nećemo" ... i ti, koji nijednoga ne zaboravljaju, neka citiraju samo desetak imena i prezimena ... prikaži još! "onih koje nijednoga nikada zaboraviti neće" ...

Još iz rubrike Premium

Put oko svijeta
Pred ekipom je najopasniji dio puta: Tihi ocean

Usred 
Indijskog 
ocena napravili smo burek. Manje nam nedostaje dom kad čitamo loše vijesti iz Hrvatske

Ante Gugo

Dan sjećanja - trebamo li praznik slaviti na dan kad je počela okupacija Vukovara?

16
Emmanuel Macron
TOMISLAV KRASNEC:

Pitanje za europske NATO saveznike nakon Macronove dijagnoze: visimo zajedno ili sami?

7