0 6°C
 • Avatar Zezanje
  Zezanje:

  Ivo Pogorelic je vrhunski umjetnik. Ja svaki put kad cujem sonate Domenica Scarlattia u izvedbi Ive Pogorelica, bude praznik za usi i dusu.

 • Brontops:

  Ivan Pogorelic je bez dvojbe jedan od najvecih hrvatskih umjetnika. Neovisno o tome tko su mu roditelji, gdje je rodjen i gdje je odrastao, kao i s kim u toj svojoj glazbenoj virtuoznosti suradjuje, izabrao je biti drzavljanin zemlje za ... prikaži još! koju osjeca da joj pripada, a i ona njemu. I nije mi jasno zasto se netko sjeti pisati o Pogorelicu samo zat st je njegovo ime bilo spomenuto u HT!? Zar se o Pogorelicu kao hrvatskom brendu nije moglo pisati i u nekom drugom kontekstu, primjerice cisto glazbenom!? Glazbeno obrazovani, u glazbu zaljubljeni bi zasigurno preskocio to sto je receno u HT! Ali Pofuk ne bi bio pofukan kad bi preskocio politicki pofukati njemu politicki oprecne.

 • Namcor:

  Tako je! Maestro Pogorelić oplemenjuje slušatelje svojim izvedbama i već je to dovoljno. Virtuoz koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tko ga želi čuti, otići će na koncert ili slušati cd, hr3...ne treba njemu brendiranje, niti bi on trebao brendirati svoju ... prikaži još! domovinu. Samo ima nesreću da dijeli javni prostor s jednom Hanom Rodić, Ecijom Ivušić, Kolindom i njenom Kikom...ali nema vremena zamarati se white trash ekipom. On je opće mjesto i razred za sebe...

Još iz rubrike Premium

16
Milan Ivkošić

Hoće li Kolindi potpora HDZ-a škoditi ili koristiti?

Andrej Plenković
Mislav Šimatović

Čak dvije referendumske bitke u godini Plenkoviću su previše

4
Nino Raspudić

Je li Milan Bandić jači od Milana Bandića

17