149 22°C
 • mobitel20:

  Od "Nacertanija" iz 1844., prvog napisanog nacifasistickog programa na svijetu, Stevana Moljevica i programa "Srbi svi i svuda", zagrebackog Srbobrana 1903.("do istrebljenja naseg ili vaseg"), Crne Ruke i assasina Principa, monstruma-izvrsitelja Punise Racica, diktature "kralja" Ace Strace, knjigaa i govora ... prikaži još! sv.Velimirovica, Vladike SPC i mnogih clanaka u glasilu SPC od 1921-2018, Milana Nedica , predsjednika Vlade nacisticke Srbije koja je tiskala svoju valutu, nacisticki srbijanski dinar, i notornog sefa eskadrona smrti fasiste Dimitrija Ljotica i Zbora, Draze Mihailovica, Kalabica, Djujica, opskurnih ubojica i "svetaca" SPC popa Mace, Rankovica i Baste, Dobrice Cosica, "oca lazljive nacije", Memoranduma SANU 1986, jugofasisticko-komunistickog hibrida Milosevica, Dacica, Mladica,Kadijevica,Martica,Karadzica, Pupovca,Babica, Arkana, Vucica, Seselja,Nikolica, tzv."patrijaha" Pavla i Irineja, pa sve do POTPUNO PROPAGANDNIH MEDIJA, i sustava "obrazovanja",, srbijansko-srpska politika je dosljedno ultrasovinisticka i zlocinacka. Takva je i danas, a takva ce biti i sutra. Kako i Ivkosic ispravno primjecuje i tzv."umereni demokrati" kao Djindjic, Draskovic,Jeremic, Jovanovic i sl. imaju isti, potpuno isti odnos prema suverenoj Hrvatskoj jer je svi zajednicki vide kao prvu smetnju ostvarenja njihivih ciljeva. S njima su u tome suglasni ovdasnji jugonacionalisti u medijima,na fakultetima , u kulturi i u gospodarstvu. Imena im svi znamo. Sto cemo poduzeti, vrli moji HDZovci ?!

 • tramontana:

  Hrvatski političari ne osluškuju bilo naroda, ne rade ni u interesu dostojanstva i digniteta države i naroda. Očito im je zadaća da okreću i naš drugi obraz za interese zapada, a sve da Srbiju izvuku iz ruskih šapa. Ovo je ... prikaži još!o je sramno razdoblje naše politike.

 • Avatar RuAF
  RuAF:

  Jel ima tko muda da im kaže da je za njih bolje da se priključe nekoj Turskoj ili Ruskoj uniji, a ne da moraju ulaziti u EU gdje će im društvo praviti jedna "nacistička" Hrvatska.

Još iz rubrike Premium

Andrej Plenković
20
Marinko Jurasić

U demokraciji bi šef parlamenta premijeru rekao da je pretjerao

Ilustracija
Ivana Šojat

Gdje je nestao čovjek?

12
Ilustracija
Suzana lepan Štefančić

Pravosudna poruka žrtvama da im je bolje da šute

14