52 2°C
 • mobitel20:

  Od "Nacertanija" iz 1844., prvog napisanog nacifasistickog programa na svijetu, Stevana Moljevica i programa "Srbi svi i svuda", zagrebackog Srbobrana 1903.("do istrebljenja naseg ili vaseg"), Crne Ruke i assasina Principa, monstruma-izvrsitelja Punise Racica, diktature "kralja" Ace Strace, knjigaa i govora ... prikaži još! sv.Velimirovica, Vladike SPC i mnogih clanaka u glasilu SPC od 1921-2018, Milana Nedica , predsjednika Vlade nacisticke Srbije koja je tiskala svoju valutu, nacisticki srbijanski dinar, i notornog sefa eskadrona smrti fasiste Dimitrija Ljotica i Zbora, Draze Mihailovica, Kalabica, Djujica, opskurnih ubojica i "svetaca" SPC popa Mace, Rankovica i Baste, Dobrice Cosica, "oca lazljive nacije", Memoranduma SANU 1986, jugofasisticko-komunistickog hibrida Milosevica, Dacica, Mladica,Kadijevica,Martica,Karadzica, Pupovca,Babica, Arkana, Vucica, Seselja,Nikolica, tzv."patrijaha" Pavla i Irineja, pa sve do POTPUNO PROPAGANDNIH MEDIJA, i sustava "obrazovanja",, srbijansko-srpska politika je dosljedno ultrasovinisticka i zlocinacka. Takva je i danas, a takva ce biti i sutra. Kako i Ivkosic ispravno primjecuje i tzv."umereni demokrati" kao Djindjic, Draskovic,Jeremic, Jovanovic i sl. imaju isti, potpuno isti odnos prema suverenoj Hrvatskoj jer je svi zajednicki vide kao prvu smetnju ostvarenja njihivih ciljeva. S njima su u tome suglasni ovdasnji jugonacionalisti u medijima,na fakultetima , u kulturi i u gospodarstvu. Imena im svi znamo. Sto cemo poduzeti, vrli moji HDZovci ?!

 • tramontana:

  Hrvatski političari ne osluškuju bilo naroda, ne rade ni u interesu dostojanstva i digniteta države i naroda. Očito im je zadaća da okreću i naš drugi obraz za interese zapada, a sve da Srbiju izvuku iz ruskih šapa. Ovo je ... prikaži još!o je sramno razdoblje naše politike.

 • Avatar RuAF
  RuAF:

  Jel ima tko muda da im kaže da je za njih bolje da se priključe nekoj Turskoj ili Ruskoj uniji, a ne da moraju ulaziti u EU gdje će im društvo praviti jedna "nacistička" Hrvatska.

Još iz rubrike Premium

Donald Trump
Borislav Ristić

Trumpova velika strategija mira

eutanazija
Boris Beck

Pravne i moralne posljedice eutanazije guraju se pod tepih

Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović
iva puljić-šego

Neovisnima za Hrvatsku ne trebaju priljepci, veliki savezi više nisu u modi

7