Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
90 10°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • quasimodo:

    ...i baba nebi bila baba da ima onu stvar!

  • samograd:

    Gdje si bio 91-ve je podrugljivo pitanje onih bezmudih jadnika koji danas uživaju slobodu koju su im priuštili oni koji znaju gdje su bili te godine. Sjećam se Siniše iz Splita studenta prava kojeg sam upoznao ,kažem zašto nije nastavio ... prikaži još! studij može Hrvatske bez jednog studenta izvući rat ,kaže da nebi mogao podnijeti da drugi idu a on da studira i ide po tulumima. Odradio ćovjek rat ,vratio se i završio studij prava ,danas radi ima obitelj. Vrhunski čovjek ,pametan ,bistar pristojno živi al mu ne pada na pamet pitati one gluposti " zašto smo se borili " Siniša zna dobro ,zato što je to morao i želio , ne pada mu na pamet kao Šonje sa distance trabunjati . Nema veze, uživaj Šonjo slobodu , upravo to što govoriš čini razliku između ljudi !

  • chupakabra:

    bože me sačuvaj naručenih ekonomista sa stavom o svim ex ante kauzalnim događajima, pogotovo kad govore o neradnicima, državi i o nepismenom puku dokle god mu netko drugi ponudi više.

Još iz rubrike Premium

Zagreb: Veliki broj mladih zabavlja se ispred HNK
2
DIJANA JURASIĆ

Korupcija i klijentelizam okidač za odlazak mladih

Fra Jozo Zovko
JOZO PAVKOVIĆ

Međugorski karizmatik fra Jozo Zovko pomažući ratnoj siročadi dobio 8500 kumova

15
Zagreb: Andrej Plenković održao konferenciju za medije
BRANIMIR POFUK

Premijerov krik protiv rasizma i diskriminacije baš se lijepo poklopio s godišnjicom čuvenog uzvika ‘U Kevinu jamu s njima!’

5