Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
43 -4°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Berlioz:

  Slažem se, Šuicina tvrdnja o rušenju HDZa uporabom naziva Banija je smiješno i kontraproduktivno. No kontraproduktivno je i kada novinari prenose neistinite, zavaravajuće i zlonamjerne tvrdnje i kada unose i šire nemir među stanovništvom, napadaju volontere bez povoda, unose sumnje ... prikaži još!e u sve segmente društva i time smanjuju dostupnu pomoć stanovnicima pogođenih krajeva i volju ljudi da sudjeluju u pomaganju. Užasno je što su novinari bez ikakve provjere prenijeli "vijesti" o rižotu iz Pleterove kuhinje, što su radnike u Pleteru, Crvenom Križu i drugim institucijama i tvrtkama prozvali lopovima, što su širili manipulativne tvrdnje o volonterima koji kradu, o oružanim pljačkama dostavnih vozila, o masovnim provalama i krađama i sto drugih "vijesti". Nanijeli ste veliku štetu državi, institucijama, ljudima koji žive u krajevima pogođenima potresom i volonterima koji su sa srcem pomagali.

 • Indy500:

  Nema više novinarstva pa ni pravih novinara ni u HR ni na "zapadu". Svi danas isključivo prate narative i copy-pastiraju ono što dobiju od vlasnika koji se mogu izbrojiti prstima. Pravi istraživački noviinari u najboljem slučaju izgube posao a u ... prikaži još!u najgorem završe u strogom zatvoru kao Assange.

 • Avatar MrzimLažnePrijatelje
  MrzimLažnePrijatelje:

  Nema u Hrvatskoj novinara,samo copy-paste kadrovi,što se vidi po člancima koje najviše kopiraju sa sajtova RS! To Vama je draga moja, istina! A Vi ju možete i potvrdaiti s žutim kartonom čim se to počne spominjati!

Još iz rubrike Premium

Snijeg na Jahorini
Jozo Pavković

Statusni simbol dosad je bilo skijanje u Europi. Sad je jetsetterima dobra i BiH

Volonteri i dalje kuhaju u Petrinji, a obroke isporučuje i Pleter
BRANIMIR POFUK

Na Baniji se dogodila utopija o tome što se događa među ljudima kada nestane država

6
CDU party elects its new leader in Berlin
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

Unutarstranački izbori: U CDU je pobijedila Merkeličina snaga mirnoće

4