Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • kapunjohan:

    Sramota je da se slavi čovijeka koji je uz neke pozitivne stvari ipak zgriješio najveće zločine koje može smisliti ljudski um - uz sva nedijela višak je ipak zazidati žive ljude u rudarske rovove. Što se tiče meda i mlijeka ... prikaži još! tu se ništa nije promijenilo to neki obećavaju i danas ali ljudima ostaje vlastiti rad a sva obećanja su lari fari. Podmetanja, laži i prekrajanje istine u vlastitu korist, toga je uvijek bilo ali oni poslije 45 ipak su pretjerali sa ,,istinom,, koju je sad kao nepotrebno propitivati i dopunjavati stvarnim podacima.Svijet svoju povijest stalno dopunjuje ili ti revidira ako ima za to dokaza.

  • koraknaprijed:

    Živa je sramota da se u Hrvatskoj danas nose jugoslavenske zastave i crvene zvijezde, simboli komunističkog zločinačkog sistema, pod tim simbolima su bombardirali i ubijali ne dužne civili žene i djecu u Vukovaru i Dubrovniku. Čudi me kako branitelji ništa ne poduzimaju???

  • Gajger:

    Ovi na slikama izgledaju kao osloboditelji Vukovara u studenom 1991. godine. Iste zastave, ista ikonografija, iste neuredne brade. I jednaka, nepromijenjena mržnja spram Hrvatske.

Još iz rubrike Premium

Mali broj kafića otvorio svoja vrata u Šibeniku
13
Ivan Hrstić

Ima li u oku zakona razlike između onog koji ne želi dati sobu homoseksualnom paru i onog koji odbija poslužiti HDZ-ovca?

MIRKO GALIĆ

Nema se što država preznojavati zbog jednog ekstravagantnog vlasnika kafića

7
hakeri
POUKA SOLARWINDSA

Najveći i najsofisticiraniji hakerski napad koji je svijet vidio

5