Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled

Na ulazu u sela diljem Hrvatske postavljene su straže. U ljude se uvukao nemir

policija
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/3
11.05.2019.
u 10:24

Nakon ministrice Žalac, sada je i njen kolega Tušek udario curicu i to na zebri, a treći je pijan sudjelovao u nesreći. Gori su za volanom, nego u privatizaciji.

SUBOTA, 4.5.

U sklopu akcije otopljavanja hrvatsko-srpskih odnosa, četnički vojvoda Voja, organizirao je stranački event u Hrtkovcima, zbog kojih ga se osudilo u Hagu. Ovoga puta nije protjerivao Hrvate. Nema razloga. Uspješno je to napravio prvi put, kada su nakon njegovih huškačkih govora, mnogi Hrvati napustili Hrtkovce i pošli daleko od svog zavičaja. Srbija ima problem s ratni zločincem Vojom. Prvenstveno sanitarni.

NEDJELJA, 5.5.

Nakon što su obećali popraviti partijsko sjemenište u Kumrovcu, prugu do Rijeke, brodogradnju i izgraditi par stadiona, naša komunistička braća, moćnim džunkama, izbila su na deltu Neretve! Narod ih je dočekao mašući Maovim crvenim knjižicama.. Kinezi su obećali izgradnju tvornice električnih automobila, a Jambo je naredio da se posijeku sve japanske mandarine i da se posadi riža u čast naših spasitelja!

PONEDJELJAK, 6.5.

Na ulazu u sela diljem Hrvatske postavljene su straže. U ljude se uvukao nemir, svi su na nogama. Djeca plaču. Policija je nemoćna. Koliko god se trudili, jednostavno ih je premalo. HDZ-ovih dužnosnika je previše i svi imaju vozačku dozvolu! Nakon ministrice Žalac, sada je i njen kolega Tušek udario curicu i to na zebri, a treći je pijan sudjelovao u nesreći. Gori su za volanom, nego u privatizaciji.

UTORAK, 7.5.

Sada se svi zgražate i pravite se da bi vi postupili drugačije. Ma nemojte? Vas ne zanima što pričaju vaše bivše i kolege na poslu? Radoznalost je jedna od naših osnovnih osobina i ako je ubila mačku, ne znači da mora naškoditi našem Vasi. Vjerojatno će na kraju sud dati odgovor koliko je Vaso bio znatiželjan. Međutim, u HDZ-u već retuširaju fotografije na kojima se vidi nasmijani Milijan. Istekao mu rok.

SRIJEDA, 8.5.

Deset mjeseci se steže obruč oko druga Vase, ali sada je konačno sve jasno. Milijan je dugo šutio, danas je konačno sve provalilo iz njega. Morao je reći ili bi eksplodirao! UDBA je kriva za sve! Prokleta UDBA, huda sudba našeg Vase, kojega neki odnedavno zovu Leka, po uzoru na satrapa Rankovića koji je pao zbog slične radoznalosti. Dobro je. Sada, kada znamo tko je kriv, možemo mirno na spavanje.

ČETVRTAK, 9.5.

Sada je definitivno jasno, Grmoja će dobiti batine! Tu više nema dileme. HDZ-ovcima je puna kapa njegovih uvreda i prozivanja. Prvo ga je krenuo nokautirati nimalo anemični Plenki, ali to je bilo zagrijavanje. Znate kakav je Jandroković. Ne voli da ga se naziva Njonjom, imenom raširenim u puku. Možete ga na kruh mazati, ali spomenete li kao Grmoja Njonju... Ovih dana, Grmoja se od Bulja ne odvaja...

PETAK, 10.5.

Usvojili smo Istanbulsku konvenciju, marširali smo s Veljačom protiv nasilja nad ženama, sada je sve u redu. Ipak, Vrhovnom sudu učinila se prevelikom kazna za simpatičnog koljača Komšića, koji je svoju bivšu djevojku Kristinu ubo 88 puta. Dobio je prvo 30, a sada su mu kaznu smanjili na 25 godina zatvora. Izići će nakon 15-ak. Dva mjeseca zatvora za jedan ubod nožem u jedva punoljetnu curu. Nije loše. Za koljača, ne za curu.

Komentara 4

GA
GandalfovBrat
12:52 11.05.2019.

bio sam optimističan kad sam pročiitao naslov, misleći da će reći nešto o "imigrantima" koji po gorskom kotaru kenjaju po tuđim vikendicama

DU
Deleted user
11:57 11.05.2019.

Jel je ovo trebalo biti duhovito? Jer nije. Humor na razini Jel me netko tražio

DU
Deleted user
11:47 11.05.2019.

predlažem da se u saboru donese sljedeći tekst zakona . u hrvatskoj su svi ,,komunjare,, osim božinovića,ronka,šeksa,škegre ,valentića,m.galića......... svi ,,nemoralni,, osim janice kostelić,pauka,lucića,tomaševića,brkića........... svi ,,lopovi,, osim vrdoljaka,ferenčaka.........svi ,,srbi,, osim pupovca,opačić..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije