Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
75 10°C
 • Avatar lip_ko_nadan
  lip_ko_nadan:

  Da je ta lova data nekoj od naših firmi kasnilo bi se sa gradnjom min. 2. godine. Na kraju bi pola love propalo a most ostao nedovršen. Pa ni pristupne ceste neće dobiti na natječaju nažalost.

 • essek22:

  Vi gosp. Boškoviću kao da ste zadnjih 30 godina živjeli u Mauritaniji. Prvo pitanje, gdje bi to naši građevinari gradili takve mostove? Koje firme? Sve velike građevinske firme su propale jer su velika sredstva zarađena na autocestama morala ispod stola ... prikaži još!a vraćati političarima koji su im te poslove namjestili. Drugo, koje firme i za koji novac bi gradile nizinsku prugu? Možda gosp. Boškoviću da uključimo i HŽ infrastrukturu? Sjajna firma..... F. genious!

 • Avatar Point_of_view
  Point_of_view:

  Mislim da je g. Bošković samo djelimično u pravu. Naime, bez dobre infrastrukture je iluzorno tražiti investitore za druga područja. Čekati godinama dok mi usvojimo potrebna znanja i vještine u infrastrukturnim porjektima, je čisto gubljenje vremena. Mi trebamo sada ciljano ... prikaži još! tražiti investitore, baš na osnovu bolje infrastrukture.

Još iz rubrike Premium

Macron i Merkel
TOMISLAV KRASNEC

EPP je moćna organizacija, ali oslabljena u eri zalaska Merkel i uspona Macrona

Blaženka Divjak o štrajku
IVA PULJIĆ-ŠEGO

Članica Vlade Blaženka Divjak ograđuje se od premijera!?

3
Štrajk
DIJANA JURASIĆ

Linča zbog različitog mišljenja o štrajku ne smije biti