Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Mijić

Možemo! kao alternativu velikim privatnim investicijama nudi jamu bez dna

12.06.2021.
u 12:19

Pokazalo se da je lamentiranje o džabalebarošima, soroševcima, parazitima dovoljno za – uvjerljiv poraz

Ključne riječi

Komentara 4

DO
DonQuijote
12:41 12.06.2021.

Ooo vrlo rado bi oni to napravili, ali znaju da bi im to bilo zadnje

KU
Kultura
12:42 12.06.2021.

Ma to su bila samo predizborna plasenja. Nitko nije lud davati ime trgu po komunistickom diktatoru i zlocincu. To je moglo 45. danas vise ne. Uostalom jel se svi smijemo sletovima i kultu licnosti u sjevernoj kojeji.

ST
stefj
14:09 12.06.2021.

Ah, sad je nekom novinaru došlo što zapravo znači sve prebaciti u javni sektor. Kako je to uopće prošlo medijsku cenzuru koja je stvorena oko možemo?... To je poprilično antipoduzetnička opcija s mnogo totalitarnih elemenata i jednostavno ne vidim kako bi mogli donijeti išta dobro. Pustimo čak i ljude, koji nikada nisu ništa radili i koji nemaju potrebne kompetencije, za to ćemo plaćati savjetnike, no problem je odabir tih savjetnika. Savjetnici koji će im ideološki odgovarati nemaju veze sa zdravom ekonomijom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije