Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 7°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Idler 3
  Idler 3:

  Sve pet al je činjenica kak su sva ta "djeca Europe" muslimani i kak su zlodjela počinili pozivajuć se na islam...zakaj nisu budisti....tek tolko !!!

 • Tihi:

  Možemo li iskreno i iz""" srca reći"""" ne iz razuma ; da se ne bojimo terorizma? Ja na primjer mogu za sebe reći to . Da se bojim Bolesti, rata nesreće, nepravde potresa univerzuma , smrti isto iako je božja ... prikaži još!žja volja i neminovna . I što poduzimam o ??? Terorizma najmanje Da stradam je vjerojatnost 0,00004 % U prometu ako se puno često vozim je rizik da stradam daleko daleko veći .... Evo i dokaza ....... Zadnjih 10 godina u cijeloj europi ima cca 750.miliona stanovnika a poginulo ih je od terorizma koliko 200 ili 300 nesretnika. U Njemačkoj ima (82. milijuna stanovnika !) a umire u bolnicama godišnje to samo tamo u Njemačkoj oko 18.000 ljudi koji se zaraze inficiraju u njihovim bolnicama . / Sve dokazivo javno poznato !/. Svi odlaze u bolnice da bi se liječili a toliko ih zna se smrtno strada .. Nitko ne pomišlja da se riješimo liječnika, interesantno samo toliko ....

 • Deleted user:

  mi, obični hrvatski građani ne možemo utjecati na globalna svjetska kretanja, pa tako niti na terorizam, ali možemo utjecati na to da nas država ne terorizira, da nam sutra ne oduzima kuće, stanove, zemljišta, zbog poreza na nekretnine, da nas ... prikaži još! ne učini podstanarima u vlastitoj kući, kmetovima na djedovoj zemlji !!! Svi protiv tog pljačkaškog poreza! U Rijeci je u petak prosvjed u 18:30, a bit će i u drugim gradovima, kako čujem. Svi na prosvjede!!!

Još iz rubrike Premium

Dress Rehearsal Ahead of Biden Inauguration
TOMISLAV KRASNEC

Bit će to najneobičnija inauguracija u američkoj povijesti

Papa Ivan Pavao II. i Franjo Tuđman
ZVONIMIR DESPOT

Zašto je Sveta Stolica priznala Hrvatsku

45
IGOR RUDAN

Zbog znanosti živimo dulje, ljepše i sigurnije