Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
159 -2°C
  • ljubavizloba:

    Nadam se da će pobjediti Kolinda, jer smo SDP-u mi iz dijaspore već duže vremena trn u oku te nam žele oduzeti pravo glasa. Kad šaljemo miljune u domovinu, doniramo i pomaže svoje obitelji onda valjamo. Ne čudi me da ... prikaži još! Josipović i Milanović za Hrvate u svijetu i BiH ne mare jer vidite kako štite one koji su nas ubijali. Ako ne mare za gladne pred nosom zašto bi za nas. Zato se nadam da će pobjediti Kolinda jer iskazuje iskreni interes za nas u svijetu i BiH!

  • justinijas:

    Može li se Ivi Josipoviću stisnuti ruka za išta dobro što je napravio za hrvatski narod, ali neće još dugo. Hvala Bogu da nam dolazi predsjednica kakvu zaslužujemo! Hrvatska se napokon budi!

  • kaleticamojamala:

    Predsjednik je i neki dan omaložavao Hrvate u BiH. Nadam se da će pobjediti Kolinda jer ovaj nemar vladajućih za Hrvate u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Svijetu je užasan. I izumiremo konstanto pogotovo u Srbiji i nikome ništa! Kolinda ... prikaži još! već sad govori više o našim problemima nego Predsjednik u cijelom mandatu, osjećamo se kao nužno zlo za vladajuće, a mi smo dio rješenja svih HR problema

Još iz rubrike Premium

Đuro Sessa
3
MARINKO JURASIĆ

Sessina isprika policajki ohrabrujuća je za žrtve i vraća vjeru u pravdu

Kockica
MIRKO GALIĆ

Hrvatska ne može preskočiti da su se važne hrvatske ideje rađale i u Kockici

12
Andrej Plenković
Tomislav Krasnec

Hrvatska ignorira Europski parlament oko Mađarske i Poljske

11