Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
104 11°C
 • mikrogrizzly:

  Prerano je izvoditi bilo kakve zaključke tog tipa odnosno na kraju rata se mrtvi broje, a takva generalska uzrečica se može primijeniti i u ovom slučaju. Iako se slažem da što dobro počne završi loše, a ono što loše započne ... prikaži još! - završi još i gore. Ogroman dio uspješne kampanje suzbijanja (za sada!) dugujemo našim umnim lap top analitičarima Đikiću i Rudanu koji s odmakom par vrem. zona i na svakodnevnoj bazi se produciraju 7/24, onako von oben, sa strasti šahovskih analitičara kojima smrtnost "pijuna" od 10-20 % nije ništa osobito. Ne zna se točno razdoblje inkubacije, ne zna se da li su i oni koji su preboljeli epizodu i dalje zarazni, ukratko - vodeći centri u svijetu poput am. CDC tapkaju u mraku neznanja i prikupljaju podatke u hodu, ali mi imamo naše lučonoše znanja koji prosipaju pamet i sve znaju.

 • zivko32:

  Afirmativni komentari gospodinu Ivkošiću bolje idu od onih drugih! U svakom slučaju se slažem s njegovi opservacijama! Ovom narodu treba vratiti samosvijest i samobitnost, koju pokazuje u kriznim vremenima, a onda, kada kriza mine, kada, kao ništa ne trebamo, k’o ... prikaži još! da je vrag uša’ u nas! 😀

 • Avatar Observer
  Observer:

  Konacno i od Ivkosica jedan pozitivan i ohrabrujuci clanak. Sloga , hrabrost i zajednistvo , su nam potrebni i u vremenima kad nema krize.

Još iz rubrike Premium

Vojno i medicinsko osoblje zajedno s karabinjerima prevoze lijesove sa žrtvama koronavirusa
7
Milan Ivkošić

Je li pokopanima zbog korone najvažnije reći da su umrli u demokraciji?

DAVOR IVANKOVIĆ

Odgoda nabave aviona para srca, ali to je prije doviđenja nego zbogom borbenoj eskadrili

16
ANALIZA MIRKA GALIĆA

Iščekivanje dana poslije: Ne zna se kada će i po kojoj cijeni čovjek kupiti novi mir