109 11°C
  • razuman čovjek:

    Svi liberalni dušebrižnici i plaćenici su na nogama. Od tragikomične pravobraniteljice do režimskih novinara. Plakat je realan ali ne i za liberale, koji su se odavno odvojili od razuma i normale,

  • IJaSamAntinfašist:

    Ljevičari se hvataju znanstvenih dokazanih činjenica samo kada im odgovara. U ostalim slučajevima hvataju se "mržnje" i političke korektnosti.

  • Deleted user:

    Katastrofa kolikim glupanima smo okruženi. Plakat je iskren i prikazuje stvarnost. Činjenica je da I MUŠKARCI I ŽENE gube kriterije kad su pijani. TO JE ČINJENICA. Kad sam pijan nasadio bi svaku, a i kad je ona pijana , bilo ... prikaži još!o ju je lakše nasaditi. Kriteriji padaju. Bio sam joj dobar i ja kad je onaj princ na bijeom konju čopio drugu... sutra dan me nije htjela vidjet, nije sprmna za vezu ili kaj ti ja znam.... ali nije ni važno... često ni meni sutradan nije bilo do veze.. kad sam bil tak dobre volje (od mlijeka naravno) da puknem i neku babarogu... u svakom slučaju, meni je žao kaj ovakvi plakati postoje i kaj se vješaju. Imam dva sina i volio bi da i oni imaju mogućnost tu i tamo nategnut neku pijanu klinku koja im inače nebi dala!

Još iz rubrike Premium

Dubravka Šuica
14
Dubravka Šuica

'Hrvatska ne želi ostati čuvar vanjskih granica Europske unije'

Kolinda Grabar-Kitarović
Očita promjena

Sve češće griješi: Hoće li se predsjednica uopće kandidirati za drugi mandat?

98
Kolinda Grabar-Kitarović
Branimir Pofuk

Predsjednica toliko inzistira na laži o zabrani hrvatstva kao da je nekad bila Jugoslavenka