Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
50 10°C
  • derin:

    Prvo nikad me nećete uvjeriti da iza štrajka ne stoji bar dijelom politika, drugo samo ste isticali vaše materijalne zahtjeve, a niste stvarne probleme u školstvu ili činjenicu da 9000 đaka pada maturu. I nemojte glumiti sirotinju pored minimalne plaće od 6300 kuna.

  • zoranos:

    Na što su pali HR profesori i koja je to inteligencija?! Dakle oni su se izborili za veće koeficijente koji su u nadležnosti isključivo i samo vlade - jučer, danas, sutra! Svaka vlada smije bez ikakvih posljedica mijenjati koeficijente! A ... prikaži još! dodaci koje su profesori toliko odbijali (ali su ih prije toga godinama ipak zadovoljno skupljali pa imaju oko 13% dodataka na plaću) su dvostranački sporazumi između vlade i sindikata i samo uz obostrani dogovor se ti dodaci smiju mijenjati. Kad je jedna bivša vlada jednostrano skinula dodatke, to je na sudu palo i dodaci su vračeni. I tko je onda "pametne" profesore uvjerio da njima trebaju veći koeficijenti??? I tko može garantirati da nova vlada 2021. te koef. neće vratiti na staro??? Tko to uči našu djecu? Koja je to inteligencija???

  • Agricola:

    Reci ti Žužule ovom narodu odakle ti ona viletina s bazenčinom sva u kamenu a ti kukaš da ne možeš živjeti od profesorske plaće?

Još iz rubrike Premium

Nataša Kandić,  osnivačica Fonda za humanitarno pravo koji se prije svega bavio istraživanjem ratnih zločina na bivšem području Jugoslavije
5
Nataša Kandić

U Srbiji je arhiva JNA i u rukama ratnih zločinaca i egzekutora. Oni se njome štite od pravde

Alojzije Stepinac
Milan Ivkošić

Poruka iz Banskih dvora – Hrvati, iseljavajte se i umirite

10
Marko Pavić, ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Marko Pavić:

'Na sveučilišta u EU šaljemo 50 znanstvenika kako bi naučili ulagati u inovacije'

8