121 22°C
 • Avatar putnik83
  putnik83:

  Drzava koja trosi 60-65% proracuna na place u javnom sektoru i (povlastene) mirovine osudjena je na propast. 34 milijarde kuna za mirovine?? 27 000 partizanskih mirovina,prosjecnog iznosa 3700 kuna?? 57 000 braniteljskih mirovina? Svako drugi obicni" umirovljenik je u prijevremenoj ... prikaži još!j mirovi??? Ovo je putu u sunovrat. 21 zupanije??? Zasto ne 5-6 regija? Zasto ne spojiti tri slavonske zupanije u jednu? Ili tri dalmatinske?? Varazdin i Koprivnica ne mogu biti jedna zupanija?? Sest regija: Dalmacija,Lika,Istra,Slavonija,Sredisnja Hrvatska -grad Zagreb i bok. A onda revizija mirovina,da mi to vidimo koliko je "prvoborac zivo",a i gdje se tko borio u Domovinskom ratu. Paradoks je da imamo vise ratnih vojnih invalida nego smo imali istinskih branitelja. Sabornicu "srezati" na 100 narodnih zastupnika,ukinuti nepotrebne agencije,urede,zvode za koje ionako nitko ne zna sto rade. Broj ministarstava svest na 10. Vratit ponovno financijsku policiju. Za pola godine bi ja u tom proracunu nasao 50 milijardi kuna za razvoj,javne radove,za povecanje porodiljnih naknada,radnih mirovina itd. Ako cemo preljevati iz supljeg u prazno,zivjeti od danas do sutra - brzo cemo bankrotirati. Autoceste u cijelosti dati u zakup.Dio HEP-a prodati,a INA-u vratiti u drzavne ruke.

 • Avatar Asterix
  Asterix:

  Nema nam pomoći. Ovi na vlasti bez znanja, bez vizije, bez želje. Nema nikoga na vidiku koji bi donio preokret a i da netko postoji nema šanse osvojiti izbore pored toliko glasaća na državnoj plaći i mirovini.

 • Avatar Dalmatinka.
  Dalmatinka.:

  Despote, ne prestanite to ponavljati, jer je i porezna represija razlog iseljavanja iz Hrvatske...Ako uvedu i porez na nekretnine ljudi ce zbog svih tih nameta poceti strancima prodavati kuce na moru i bjezati iz Hrvatske..Mozda ova komunisticka Vlada ima plan ... prikaži još! da iseli Hrvate, a naseli strance u Hrvatsku

Još iz rubrike Premium

Milan A. Račić

I u Londonu su mogli graditi ilegalno i dodati kat više

Kurdi
bernard karakaš

Zapad ne pomaže Kurdima, nego pere savjest

4
DENIS DERK

Uz Tokarczuk Nobela je trebala dobiti Atwood, a ne Handke