Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
99 15°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • desnoispravno:

  Klima se oduvijek mjenjala.Kao mali sam pisao temperature svakog dana.Pogledam sada u arhivske tablice i sve je falsificirano.Lažni podaci u službi propagande.

 • Avatar niwrad
  niwrad:

  Globalno zatopljenje, kao i pola javnih politika modernih država - od socijalne, demografske, poljoprivredne, rodiljne... postoje jedino i isključivo zato za bi činovnici i razni ništ-koristi stručnjaci tj. rodbina i prijatelji vladajućih lagodno živjeli od javnog novca, a bez prevelike ... prikaži još! odgovornosti i napora. Uzmimo samo tzv. poljoprivredne potpore. Alibi za njih je "jeftinija hrana", a u praksi je hrana - skuplja. Zašto? Osim što smo hranu unaprijed platili kroz veći porez - pa ipso facto mora biti jeftinija, treba još k tome financirati vojsku činovnika koji provode i kontroliraju te potpore. Pa je hrana faktički skuplja. Naravno nema nikakve garancija da je u prvom dijelu hrana stvarno jeftinija. Isto je sa klimatskim promjenema. Ljudi apsolutno nikako ne mogu utjecati na globalna klimatska kretanja, no prodajom propagande da mogu, otvaraju se radna mjesta i pozicije za vojsku uhljeba i parazita koji će živjeti od javnog novca ne radeći ništa teško, odgovorno ili korisno za građane. Dakle radi se o shemi organiziranog kriminala - krađe javnog novca inkorporiranog u propise i tako bi se na to trebalo gledati.

 • Deleted user:

  Interesantno je kako nas sa CO2 plaše i kako je CO2 odgovoran za promjenu klime. Dobro, ako je tako zašto ne sade šume kako bi CO2 smanjili, jer CO2 je hrana za drveće. Drveće usiše CO2 a ispušta kisik. To ... prikaži još! smo učili u školi za vrijeme biologije zato ne mogu shvatiti da se od CO2 pravi takva kriza kad se ona tako jednostavno može riješiti i uravnotežiti. Požari koji u ljetu uništavaju šume proizvode ogromne količine CO2. Zašto se tada ne pošumljava i to odmah da dođe do ravnoteže između izgorjelog i ponovo izraslog. Izgleda da na svemu tome netko jako dobro zarađuje, a da pri tome sam sebi kopa jamu to nije važno glavno da se puni čarapa lovom.

Još iz rubrike Premium

Ante Pavelić i Joachim von Ribbentrop u Salzburgu 6. lipnja 1941.
15
ZVONIMIR DESPOT

I sam je Hitler htio izbjeći Antu Pavelića

Candidate debate at KNR, in Nuuk
Silvije Tomašević

I Grenland je potvrdio da zeleno prevladava

3
Zagreb: Izjave nakon sastanka Plenkovića sa hotelijerima
Davor Ivanković

Zašto si je Plenković uzeo još 'neko vrijeme' da objavi koje avione Hrvatska kupuje?

56