Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 5°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar comparator
  comparator:

  Upravo elita znanstvenih krugova se je pokazala kao nezainteresirana za iskorištavanje te jedinstvene prilike . Ne razumijem čemu služi taj HAZU ? Ako služi za okupljanje mudraca koji definiraju porijeklo vrsta onda su odavno zakasnili ,a ako pak služe za ... prikaži još! zaštitu nacionalnih interesa kao što je to izjavio njihov predsjednik Zvonko Kusić onda je su zaboravili da su resursi jedan od osnovnih čimbenika opstanka naroda.

 • I-To:

  Ovu lesavu vladu pot hitno zamjeniti sa bez stranačkim ljudima da krenemo svjetloj još ljepšoj Domovini nemamo drugih izbora ovo do sada je nula.

 • bambi:

  Sada na vidjelo izlazi jad i bjeda državne i lokalne administracije koja nije sposobna povući novac. Ja cijelo vrijeme tvrdim da je nepotizam i nesposobnost i stranačke okupacije kojekakvih državnih i lokalnih službi najveće zlo u ovoj državi. Kada podobni ... prikaži još! vladaju i rade onda imate efektivu od 10%, kada bi u školi riješili test sa manje od 50% onda bi dobili negativnu ocjenu. A kad javni servis uspije odraditi 10% zadataka, nikome ništa...

Još iz rubrike Premium

Ukrajinske obrambene snage
James B. Foley

Neizvjesnost je ključna riječ – od utrke s koronom do kriznih žarišta u svijetu

Jelena Pavičić Vukičević
Dijana Jurasić

Političarka s koronavirozom zna kad da djeca idu u škole!

5
Centar Sarajeva ukrašen povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine
Milan Ivkošić

U Bosni i Hercegovini “doviđenja” sve više znači “zbogom”

30