Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
103 14°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • kasalo:

    šta je to Mamić ukrao i od koga? Pa dinamo nikada nije imao računovodstveno prikazanu štetu? Jeli krađa što igrači imaju Ugovore sa njegovom agencijom? Nije, to je građanski ugovor. Neki da ga nisu sklopili nebi se kući u Rio ... prikaži još! d J. mogli vratiti već bi boce skupljali, jeli Eduardo? Na jednoga MOdrića ide 50 klinaca u koje Mamić uloži a oni skuže da ime je Ceca i brena zanimljivija od baluna, da više cica ima na cajkama nego na treninzima. Dali ste svjesni da HRV ne bi igrala finale da nema menagere poput Mamića, da dinamo nebi igrao LP bez Mamića. A lopovi, to su oni što voze aute na češke i rumunjske tablice, kao nekada na BiH (Šuker), to je ekipa po agencijama, ministarstvima, gradski žbiri i pročelnici, doministri i specijalisti. Pogledajte jedan dinamo kao poduzeće sa 315 zaposlenih i 120 honoraraca i usporedite to sa nekom državnom firmom ili agencijom. I sada recite ko je pozitivac a tko negativac?

  • Rex:

    Maminjo je zakon,a sva ta bagra crvena može mu popusiti

  • steve:

    Mamicu, ti si mrvica u odnosu na one koji su financijski unistili hrvatsku. Htjeli su se dograbiti i tvojeg imanja . Ti si sirotinji pomagao a oni su je pokrali. Gospodine Mamicu samo naprijed jos u inat a inat jaca ... prikaži još!a ljude, ali ne zaboravi male ljude sirotinju.

Još iz rubrike Premium

Prosvjed zaposlenika Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice koja je ostala bez ijednog radiologa
Boris Beck

Važno je da djeca nauče saditi grah. Ne samo zbog ocjene ili prehrane

U.S. President Biden and Vice President Harris  speak after guilty verdicts reached in trial of former Minneapolis police officer Chauvin at the White House in Washington
Borislav Ristić

Hoće li predsjednik Biden ponovno posvađati Abrahamovu djecu?

25
U Dubrovniku je sve više turista te jahti ispred stare gradske jezgre
Radmila Kovačević

Hrvatskoj se smiješi puno bolja i dulja sezona od lanjske

2