Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ljevica sprema isti poklon Plenkoviću kakav je nekad dala Sanaderu

Mirela Čavajda
N1 screenshot
29.05.2022. u 15:37

Ljevica, po svemu sudeći, neće dopustiti da ju bilo kakvi principi spriječe da barem pokuša politički iskoristiti senzibilitet javnosti prema slučaju Čavajda za buđenje iz višegodišnje letargije, a krila joj daje još jedno istraživanje javnog mnijenja prema kojemu se 73 posto ispitanika ne slaže sa zakonskom zabranom pobačaja.

Komentara 15

PK
Posljednji Komšikanac
16:13 29.05.2022.

'Ljevica' je uvijek parazitirala na tuđoj nesreći i novčaniku. Ništa čudno.

Avatar Númenor
Númenor
16:22 29.05.2022.

Fascinantno je kako je pitanje koje najviše galvanizira ljevicu - pravo na ubojstvo djece. E tu drugarice i drugovi naprosto odlijepe. Sav životni žar i energija tih letargičnih mlohavih likova se manifestira dok mašu parolama kako je ubojstvo djeteta pravo svake žene. Žare poput sunca. Mislim me čudi me ali mi je ipak iznova fascinirajuće.

MA
Marko1337
16:14 29.05.2022.

Samo te3ško levo govno može uspoređivati sandera i Plenkovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije